Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!
-
Teema algataja
Heh, mingi 3 nädalat tagasi, kui oli paks lumi maas siin, siis sõitsin suurel teel. 2 korda panin käna. Esimene oli siis, kui mingi hüpekas tuli vastu, ja kohe pärast seda oli post. Olin mingi 45 km h ja mitte midagi muud üle ei jäänud, kui essakad blokki..
pärast enam käima ei läinud tükk tükk aega, kuni puhusin benafiltrisse. Siis läks, kuid mitte hästi.
Teine kord oli samal päeval. Sõitisn maanteel, lörts maas, selline väga libe tee oli, järsku vaatan sõbra subaru tuleb, jääb seisma ja karjub mu nime. Tagukaid mul pole aga mingeid pidureid peab ikka kasutama.
Essakad blokki, kiirus oli mingi 55km h ja mingi 4 m veeresin maas pikali. Suht mõnna oli, ei, mulle meeldib väga kukkuda, isegi väga, aga rolleri huvides ma püüan rohkem mitte kukkuda. väga hea.

Teine kord oli samal päeval. Sõitisn maanteel, lörts maas, selline väga libe tee oli, järsku vaatan sõbra subaru tuleb, jääb seisma ja karjub mu nime. Tagukaid mul pole aga mingeid pidureid peab ikka kasutama.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.