Ratas algajale? → Re: algajale
Re: algajale
to bash:kui sa hoolikalt loed siis märkasid ehk, et mul olid ka kw märgitud..ja minu pärast võivad need sinu 600 mu banditile ära ka teha..mul suht savi...ma ei ostnud ratast võistlemiseks ega esinemiseks, vaid sõidu nautimiseks....lihtsalt sõidumugavusest rääkisin...Yerba kirjutas:Selle vastu ei aita enam muud kui alustuseks 5.7ne Hoss Boss muretseda. Sõidad hooaja ära ja siis istud 8.2se peale. Jätkub rõõmu veel aastateks. Peab lihtsalt jätkuma, kuna kõvemat ratast on juba raske saada.bash kirjutas:See on mingi vene ajastu arvamus et kubatuur = jõud. Uued 600sed teevad su banditile ikka silmad ette küll.sammal55 kirjutas:ei tea midagi..isiklikult arvan, et kui vähegi kunagi sõitnud oled, siis kuu ajaga hakkad juba võimsamat ratast kui 500-600 tahtma... kui mõistust peas, võid suurema kubatuuriga ja kw ka valida.. kui mõistust pole, jääb 600-ne ka liiga karmiksise sõitsin 13 aastat tagasi pannoniaga, siis 11 aastat pausi..kaalusin ka 600 ostmist..asjade kokkulangemisel aga võtsin 1200 Banditi...ja ei kahetse.. enam ei tahaks 600 selga istuda küll...aga see minu arvamus..
to yerba: ja enne kui ilkuma hakata võiks mõelda ka sellele, et igaüks ei taha 600 ning iga aasta ratast vahetada ja ostab võibolla endale kohe ratta aastateks....
teema algatajale oli see mõeldud kaalumise variandina, et olenevalt sõidukogemusest ja tulevikuplaanidest on võib-olla mõttekam kohe suurema ratta peale mõelda...
1989-punnvõrr, 1990-ise kokkuklopsitud 125-ne, 1992- Pannonia, 1996 -2006 -paus, 2006-Suzuki Bandit 1200, 2014-Suzuki Bandit 1200
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.