Aprilia SR50 DiTechile teine mootor?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
BuFu

Aprilia SR50 DiTechile teine mootor?

Lugemata postitus Postitas BuFu »

Kas 2002a SR 50 DiTechile mõni käredam mootor peale panna ja see sissepritse kus see ja teine saata sest pidevalt on temaga mingi probleem kord käib ja kord mitte ning sissepritset saab ainult Tallinnas Ap-Motos remontida lasta sest Tartus ei suuda mitte keegi seda korralikolt korda teha ja tallinnasse nagu pole esiteks millegiga viia ja teiseks on see jube kulukas üritus ja närvikulu. :?
Seega tahaks nüüd teada kas sellist asja on võimalik teha ja palju see võib umb-kaudu maksma minna? :roll:

Teema algataja
m22ramatta

Lugemata postitus Postitas m22ramatta »

Esiteks hinnast ütlen niipalju et vägakõva papp peab olema :?´
Teiseks millal nad ükskord sind teendidavad !
Mul endal läks silndri vahetamine aega umbes kuu aega ! :cry:
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

mõtet ei ole, aga võimalik on küll :D
Kasutaja avatar

GReddy
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GReddy »

See asi täitsa võimalik ,võta minuga kontatki annan es'i kaudu infot ja nõu kust saada või räägi msnis..kui kellegil veel vaja siis (ES või MSN)
On võimalik saada täistuuninguga blokke 3-6k(minarelli mootorile)
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Mul selline tunne, et Ditechil teine karter kui tavalisel sr50 aga kui pole siis on kõik võimalik. Mõtekam oleks ditech maha müüa ja siis Sr50 Rep osta.
Kasutaja avatar

Justice
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Justice »

Njamh see müügi ja ostu variant vist ikkagi kõige parem ;)
Suzuki Katana Lc

Teema algataja
BuFu

Lugemata postitus Postitas BuFu »

No ma mõtlengi seda,et kui ma viin ta AP-MOTOse siis seal läheb see juba koos viimisega ja toomisega mingi 6 kilo maksma :lol:
Aga mingi sellise papi eest saaks äkki teise mootori orgunnida mingi karpa ja võimsama kui 50.
Et tahaks teada mis seal veel vaja ära vahetada.
Ja müüa ja osta eriti ei viitsi nagu sest siis peab hakkama järgmisele võimsamat mootorit tommima ja keppima ja pealegi meeldib see roll suht välimuselt jube :P

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

Mängin mutionu ja kaevan vana teema välja.

Tunnen huvi just sellise asja vastu, et kas kuskilt oleks võimalik osta pritsungi süsteem (kütte pump, pihusti, aju ja muu nipe-näpe)? Eriti hea oleks, kui saaks kuskilt rikkega mootori kätte, millel pritsung töökorras oleks..

Kas keegi umbkaudseid hindu oskaks välja tuua?

Teema algataja
toom

Lugemata postitus Postitas toom »

mul oli ka kunagi DItech aga see asendati mul karpaga ja 70ccm pütiga.
nii et võimatu see ei ole. mõttetu on hakkata tervet kupatust vahetama pane siis ainult 70 pütt ja karpa ja koik toimib.

g2ngster

Mõistsid mind valesti.

Mina tahtsin just karpa pritsungiga asendada, mitte vastupidi.

stage6

Lugemata postitus Postitas stage6 »

g2ngster kirjutas:
Mõistsid mind valesti.

Mina tahtsin just karpa pritsungiga asendada, mitte vastupidi.

toom kirjutas teemasse,sina kõrvale!

Ma ise olen samuti selle poolt kui pritsung lihtsalt karpaga ümber lüüa ja võimsam pütt panna! Mootorploki vahetus läheb suhteliselt kalliks ja tülikaks>aga kõik on võimalik! EDU!
Pilt

"Tee Oma Aeroxist Pesumasin!"

oltc1100
Tsikkel: R6

Re: kas on mõtet ja võimalik???

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

BuFu kirjutas:
Kas 2002a SR 50 DiTechile mõni käredam mootor peale panna ja see sissepritse kus see ja teine saata sest pidevalt on temaga mingi probleem kord käib ja kord mitte ning sissepritset saab ainult Tallinnas Ap-Motos remontida lasta sest Tartus ei suuda mitte keegi seda korralikolt korda teha ja tallinnasse nagu pole esiteks millegiga viia ja teiseks on see jube kulukas üritus ja närvikulu. :?
Seega tahaks nüüd teada kas sellist asja on võimalik teha ja palju see võib umb-kaudu maksma minna? :roll:
enne kui hakkad mootorit vahetama/ümberehitama siis loe foorumit: http://www.apriliaforum.com/forums/show ... php?t=9248 ma ise olin ka oma ditechiga hädas, võtsin selle sissepritse süsteemi lahti ja puhestasin ära, nüüd funkab. ning muideks see ongi see ditechi probleem et pritsungi süsteem läheb seda emulsiooni täis ning täne selle läheb küünal läbi ja hakkab vahele jätma ja vahel ei käivitu üldsegi.

oltc1100

g2ngster kirjutas:
Mängin mutionu ja kaevan vana teema välja.

Tunnen huvi just sellise asja vastu, et kas kuskilt oleks võimalik osta pritsungi süsteem (kütte pump, pihusti, aju ja muu nipe-näpe)? Eriti hea oleks, kui saaks kuskilt rikkega mootori kätte, millel pritsung töökorras oleks..Kas keegi umbkaudseid hindu oskaks välja tuua?
sul läheb asi väga hinnaliseks. sa pead veel kompressori, väntvõlli, õhulugeja jne ostma. see detailide list tuleks üsna pikk ja kulukas.

g2ngster

Kas keegi oskab mainida kus kohast ma seda osta saaksin?

Kas apriliade varuosadega tegeleb ainult AP-Moto?

Kas kusagilt eestist oleks võimalik osta terve mootor koos kõige süsteemiga?

Teema algataja
toom

kuule ma annan sulle väga väga hea soovituse ära jända selle pritsungiga.
ma mõtlesin ka algul kui ostsin et hea vähe kyttet ja sissepritse peaks parem olema aga kaugeltki mitte. pena votab jh vähe ja liigub normaalselt aga rsk ajude KE.. on sellega. kas sattub pritsungi systeemi õhk voi vahel vesi. siis pead puhastama siuke jamamine. selle pärast ma karpaga asendasingi ;)

g2ngster

toom kirjutas:
kuule ma annan sulle väga väga hea soovituse ära jända selle pritsungiga.
ma mõtlesin ka algul kui ostsin et hea vähe kyttet ja sissepritse peaks parem olema aga kaugeltki mitte. pena votab jh vähe ja liigub normaalselt aga rsk ajude KE.. on sellega. kas sattub pritsungi systeemi õhk voi vahel vesi. siis pead puhastama siuke jamamine. selle pärast ma karpaga asendasingi ;)
Kas sain õieti aru, et asendasid enda pritsungi karpaga?
Mis sinu pritsungi süsteemist sai? On veel alles?

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

See et teil see pritsungi süsteem aia taha läheb on teie enda süü ... Pritsung tahab kvaliteetsemat kütust ja õli ... Natuke rohkem hoolt ja ei juhtu temaga midagi . Enda ditechile keris pea 10k juba ette ja polnud ühtegi probleemi - valisin kohta kust kütust ostsin ja õli arvelt ei hoidnud ka kokku ( ala 300 eeku liiter ) . Aga noh see kas karpa või pritsung valida on juba kulutatud teema ...

Ringi ehius on küll natuke mõttetu teema ... Lihtsam on maha müüa ja osta karpaga variant , nagu siin juba mõned targemad mehed ka rääkisid - säästad raha ja palju aega .
Muidugi see juba enda valik mida teed jne ...

sidi
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

Teema algataja
toom

mul oli 15000 ees kui katki laks. äära karda (sid) kyll sull ka laheb :d siis jõuad maa alla kiruda seda.
põhi motteliselt on alles jh ajud ja sajad aga mai kujuta ettegi kuidas sa need peale yritad panna see ikka suht keeruline.

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

sidil ei ole enam mingit pritsungi süsteemi.

SiD
Kontakt:

noo mingi 15000 pealt oleks mõtekas arvatavasti ette võtta pihusti vahetus näiteks ja uurida bensu pumpa kah ( tundub nõrk koht olevat ) . 15000 on suur läbisõit rolleri kohta, ilma suurema hoolduseta .
Vene raudvara K-650

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

15000 ei ole ju suuuuur läbisõit.
aga eesti teede oludes, ja ilmastiku oludes oelks neid vaja korralikult hoida hooldada( mis masin ei tahaks hooldust).
usun,et välismaal peavad poolte rollerite plastikud 2x paremini vastu.

SiD
Kontakt:

Robskar kirjutas:
15000 ei ole ju suuuuur läbisõit.
aga eesti teede oludes, ja ilmastiku oludes oelks neid vaja korralikult hoida hooldada( mis masin ei tahaks hooldust).
usun,et välismaal peavad poolte rollerite plastikud 2x paremini vastu.
Ma ju ütlesingi, et ilma suurema hooldseta on 15 000 suur läbisõit . :?
Vene raudvara K-650

oltc1100

SiD kirjutas:
See et teil see pritsungi süsteem aia taha läheb on teie enda süü ... Pritsung tahab kvaliteetsemat kütust ja õli ... Natuke rohkem hoolt ja ei juhtu temaga midagi . Enda ditechile keris pea 10k juba ette ja polnud ühtegi probleemi - valisin kohta kust kütust ostsin ja õli arvelt ei hoidnud ka kokku ( ala 300 eeku liiter ) . Aga noh see kas karpa või pritsung valida on juba kulutatud teema ...

Ringi ehius on küll natuke mõttetu teema ... Lihtsam on maha müüa ja osta karpaga variant , nagu siin juba mõned targemad mehed ka rääkisid - säästad raha ja palju aega .
Muidugi see juba enda valik mida teed jne ...

sidi
kuule sid äkki sa ütleksid et mis marki õli sa kasutad. tahaks ise ka kvaliteetsemat õli ditechile aga ei tea mida valida, nii et äkki aitad?

Teema algataja
Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Hei, idee sellinne, ise proovin et tartusse rongiga minna, rolleri kükkan rongile peale ja sinna ja õhtul tagasi :)
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

Mitte mõmmigi ei saanud aru!

Lugemata postitus Postitas Mix »

Urbanstyle kirjutas:
Hei, idee sellinne, ise proovin et tartusse rongiga minna, rolleri kükkan rongile peale ja sinna ja õhtul tagasi :)
Möhh?... millega siinses teemas sinu post seostub???
.. et rongiga rollerit sõidutades saad mootorit kokku hoida we?... :roll:
-
-
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”