Aprilia SR50 DiTechile teine mootor?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia SR50 DiTechile teine mootor?
Kas 2002a SR 50 DiTechile mõni käredam mootor peale panna ja see sissepritse kus see ja teine saata sest pidevalt on temaga mingi probleem kord käib ja kord mitte ning sissepritset saab ainult Tallinnas Ap-Motos remontida lasta sest Tartus ei suuda mitte keegi seda korralikolt korda teha ja tallinnasse nagu pole esiteks millegiga viia ja teiseks on see jube kulukas üritus ja närvikulu.
Seega tahaks nüüd teada kas sellist asja on võimalik teha ja palju see võib umb-kaudu maksma minna?

Seega tahaks nüüd teada kas sellist asja on võimalik teha ja palju see võib umb-kaudu maksma minna?

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
No ma mõtlengi seda,et kui ma viin ta AP-MOTOse siis seal läheb see juba koos viimisega ja toomisega mingi 6 kilo maksma
Aga mingi sellise papi eest saaks äkki teise mootori orgunnida mingi karpa ja võimsama kui 50.
Et tahaks teada mis seal veel vaja ära vahetada.
Ja müüa ja osta eriti ei viitsi nagu sest siis peab hakkama järgmisele võimsamat mootorit tommima ja keppima ja pealegi meeldib see roll suht välimuselt jube

Aga mingi sellise papi eest saaks äkki teise mootori orgunnida mingi karpa ja võimsama kui 50.
Et tahaks teada mis seal veel vaja ära vahetada.
Ja müüa ja osta eriti ei viitsi nagu sest siis peab hakkama järgmisele võimsamat mootorit tommima ja keppima ja pealegi meeldib see roll suht välimuselt jube

Mängin mutionu ja kaevan vana teema välja.
Tunnen huvi just sellise asja vastu, et kas kuskilt oleks võimalik osta pritsungi süsteem (kütte pump, pihusti, aju ja muu nipe-näpe)? Eriti hea oleks, kui saaks kuskilt rikkega mootori kätte, millel pritsung töökorras oleks..
Kas keegi umbkaudseid hindu oskaks välja tuua?
Tunnen huvi just sellise asja vastu, et kas kuskilt oleks võimalik osta pritsungi süsteem (kütte pump, pihusti, aju ja muu nipe-näpe)? Eriti hea oleks, kui saaks kuskilt rikkega mootori kätte, millel pritsung töökorras oleks..
Kas keegi umbkaudseid hindu oskaks välja tuua?
-
Teema algataja
g2ngster kirjutas:Mõistsid mind valesti.
Mina tahtsin just karpa pritsungiga asendada, mitte vastupidi.
toom kirjutas teemasse,sina kõrvale!
Ma ise olen samuti selle poolt kui pritsung lihtsalt karpaga ümber lüüa ja võimsam pütt panna! Mootorploki vahetus läheb suhteliselt kalliks ja tülikaks>aga kõik on võimalik! EDU!
Re: kas on mõtet ja võimalik???
enne kui hakkad mootorit vahetama/ümberehitama siis loe foorumit: http://www.apriliaforum.com/forums/show ... php?t=9248 ma ise olin ka oma ditechiga hädas, võtsin selle sissepritse süsteemi lahti ja puhestasin ära, nüüd funkab. ning muideks see ongi see ditechi probleem et pritsungi süsteem läheb seda emulsiooni täis ning täne selle läheb küünal läbi ja hakkab vahele jätma ja vahel ei käivitu üldsegi.BuFu kirjutas:Kas 2002a SR 50 DiTechile mõni käredam mootor peale panna ja see sissepritse kus see ja teine saata sest pidevalt on temaga mingi probleem kord käib ja kord mitte ning sissepritset saab ainult Tallinnas Ap-Motos remontida lasta sest Tartus ei suuda mitte keegi seda korralikolt korda teha ja tallinnasse nagu pole esiteks millegiga viia ja teiseks on see jube kulukas üritus ja närvikulu.![]()
sul läheb asi väga hinnaliseks. sa pead veel kompressori, väntvõlli, õhulugeja jne ostma. see detailide list tuleks üsna pikk ja kulukas.g2ngster kirjutas:Mängin mutionu ja kaevan vana teema välja.
Tunnen huvi just sellise asja vastu, et kas kuskilt oleks võimalik osta pritsungi süsteem (kütte pump, pihusti, aju ja muu nipe-näpe)? Eriti hea oleks, kui saaks kuskilt rikkega mootori kätte, millel pritsung töökorras oleks..Kas keegi umbkaudseid hindu oskaks välja tuua?
-
Teema algataja
kuule ma annan sulle väga väga hea soovituse ära jända selle pritsungiga.
ma mõtlesin ka algul kui ostsin et hea vähe kyttet ja sissepritse peaks parem olema aga kaugeltki mitte. pena votab jh vähe ja liigub normaalselt aga rsk ajude KE.. on sellega. kas sattub pritsungi systeemi õhk voi vahel vesi. siis pead puhastama siuke jamamine. selle pärast ma karpaga asendasingi
ma mõtlesin ka algul kui ostsin et hea vähe kyttet ja sissepritse peaks parem olema aga kaugeltki mitte. pena votab jh vähe ja liigub normaalselt aga rsk ajude KE.. on sellega. kas sattub pritsungi systeemi õhk voi vahel vesi. siis pead puhastama siuke jamamine. selle pärast ma karpaga asendasingi

Kas sain õieti aru, et asendasid enda pritsungi karpaga?toom kirjutas:kuule ma annan sulle väga väga hea soovituse ära jända selle pritsungiga.
Mis sinu pritsungi süsteemist sai? On veel alles?
See et teil see pritsungi süsteem aia taha läheb on teie enda süü ... Pritsung tahab kvaliteetsemat kütust ja õli ... Natuke rohkem hoolt ja ei juhtu temaga midagi . Enda ditechile keris pea 10k juba ette ja polnud ühtegi probleemi - valisin kohta kust kütust ostsin ja õli arvelt ei hoidnud ka kokku ( ala 300 eeku liiter ) . Aga noh see kas karpa või pritsung valida on juba kulutatud teema ...
Ringi ehius on küll natuke mõttetu teema ... Lihtsam on maha müüa ja osta karpaga variant , nagu siin juba mõned targemad mehed ka rääkisid - säästad raha ja palju aega .
Muidugi see juba enda valik mida teed jne ...
sidi
Ringi ehius on küll natuke mõttetu teema ... Lihtsam on maha müüa ja osta karpaga variant , nagu siin juba mõned targemad mehed ka rääkisid - säästad raha ja palju aega .
sidi
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
-
Teema algataja
Ma ju ütlesingi, et ilma suurema hooldseta on 15 000 suur läbisõit .Robskar kirjutas:15000 ei ole ju suuuuur läbisõit.
aga eesti teede oludes, ja ilmastiku oludes oelks neid vaja korralikult hoida hooldada( mis masin ei tahaks hooldust).
usun,et välismaal peavad poolte rollerite plastikud 2x paremini vastu.

Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
kuule sid äkki sa ütleksid et mis marki õli sa kasutad. tahaks ise ka kvaliteetsemat õli ditechile aga ei tea mida valida, nii et äkki aitad?SiD kirjutas:See et teil see pritsungi süsteem aia taha läheb on teie enda süü ... Pritsung tahab kvaliteetsemat kütust ja õli ... Natuke rohkem hoolt ja ei juhtu temaga midagi . Enda ditechile keris pea 10k juba ette ja polnud ühtegi probleemi - valisin kohta kust kütust ostsin ja õli arvelt ei hoidnud ka kokku ( ala 300 eeku liiter ) . Aga noh see kas karpa või pritsung valida on juba kulutatud teema ...
sidi
-
Teema algataja
Mitte mõmmigi ei saanud aru!
Möhh?... millega siinses teemas sinu post seostub???Urbanstyle kirjutas:Hei, idee sellinne, ise proovin et tartusse rongiga minna, rolleri kükkan rongile peale ja sinna ja õhtul tagasi
.. et rongiga rollerit sõidutades saad mootorit kokku hoida we?...

-
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.