Rihm on katki?

Teema algataja
Bensunäidik

Lugemata postitus Postitas Bensunäidik »

Microgrupp kirjutas:
Tavaliselt pannakse peale uus rihm. Kui just on kellelgi kasutatud rihm tagavaraks alles (eks ta võeti just selle pärast maha, et oli väsinud) siis uue saamiseni võib küll seda vana püksikummi peale venitada... Ükskõik kust ja mida sa ostad, siiski soovitan sul kasutatud rihma küll mitte osta. Kasutatud rihma kasuks otsustades pole mingi ime leida sind varsti jälle siit sama teemat arendamast. Kui sa nüüd Tradilost või minu käest ei osta siis pane kirja rihmamõõdud (et ikka õige asja saaksid) ja asu otsinguile. Kas sa rihma vahetamisega saad hakkama? Meil on päris mitu juhust kui klient on ostnud meilt uue rihma ja suutnud selle ka 100 km-iga puruks sõita- lihtsalt teadmatusest kuidas seda tööd teha.
Mida pead silmas gondli paikapanemise mutrite all?
Olgu, kui ma isegi ostaksin selle rihma teilt, kas oleks mingi allahindlus mulle, ma olen suht kindel, et ei ole, aga vahet pole noh. Pealegi, elan ma teiselpool eestit, Haapsalus. Rihma pealepanemisega saan ma arvan hakkama, seal suhtkoht jõudu vaja, et see peale panna, vähemalt esmapilgul näib see nii. Gondli paikapanemise mutrite all mõtlen neid mutreid, millega neid kinni panna noh, krt, ma ei oska tõesõna seletada, noh, mutrid vms, kruvid, millega nad kinni hoiavad neid gondleid. Sorri, ei oska seletada. Tegelt ma ise arvan kah, et saan kuidagi osta selle rihma, kui te postiga saadate. Aitäh.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”