Rihm on katki?
-
Teema algataja
Selge värk, asi oligi rihmas, vaatasin ära, ja kurat, rihm oligi 3ks suuremaks osaks lahti läinud, ise imestasin, et kudias see küll võimalik on, ta on ju nii tugevast materjalist. Selge, nüüd tuleb uus rihm otsida, kellegil on mõnda vanemat pakkuda? Tahaks hirmsasti osta mingi 100-200 eek ma arvan. Niikuinii teil on vanasid rollereid, kus on need jupid täiesti olemas.Microgrupp kirjutas:Tõepoolest on võimalik tuulutusavast kiigata kas rihma koha peal on midagi. Samas kahtlaste häälte korral soovitaks ma ikkagi need paar polti lahti keerata ja veenduda selles et need hääled ei tule variaatorist-rihmast. ühtlasi saab selle töö käigus kontrollida rihma terves ulatuses ja vajadusel puhastada ära koda rihma kulumisel sinna tekkinud sodist. NB! Ära unusta puhastamast nii esimest kui tagumist tuulutusava.holma kirjutas:Selle mootori puhul ei pea maha keerama midagi, et veenduda kas rihm veel oma õiges asukohas on. Nimelt peaks(minu sama tüüpi mootoril on) olema variaatorikaane all kandiline ava. Piisab sõrme avast sisse ajamisest või kasvõi lambiga kiikamisest.krossboy kirjutas:Minuarust vägagi mõtetu teema kas rihm on katki, keera paar polti maha ja saad teada selleks et pea eraldi teemat tegema.
Rihm Tartus 325 eek.
Microgrupp, kas te müüte ka gondlite paikapanemise mutreid? Mul enamus lahti, telliksin teilt mingi 10 tükki, kui oleks võimalik. Aitähh!
Loodame, et keegi siis müüb mulle mingi rihma. Edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.