Aasta vahetamine

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Tarts
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Aasta vahetamine

Lugemata postitus Postitas Tarts »

Väike teade!

Vabahärra Malinostra ja tema sõbrad kogunevad tsiklitel Vana-aasta õhtul Tallinna Raekoja platsile vana aastat ära saatma ja uut vastu võtma. Eeltingimuseks on sellised teeolud, et ratastega ikka kenasti kohale jõuaks.

Seega kutse kõigile, kes tunnevad, et soovivad tsiklil uut aastat vastu võtta, liituda vabahärra Malinostraga ning tervitame saabuvat kõik koos.
Kasutaja avatar

Nobody56
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nobody56 »

Keegi rääkis, et pidi jäätama hakkama. Mine tea, kas on julgust soolo välja vedada.
Kuid isiklikult olen seal kohal ja elan kaasa!
2 ratast, iga kell!
Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

päeval on enam vähem puhas aga õhtul valitseb jää..
eriti veel vana aasta ära saatminel keset ööd on vabsjee libe.
miskipärast arvan et bikereid eriti seal kohata ei saa :?

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

raekojaplatsile on sissesöit keelatud. kas teil mingi eriluba selleks?
ja minu mäletamist mööda on plats iga aasta paksult rahvast täis. muidugi on ka paksult klaasikilde ja asju .
pole just meeldiv seal rahva vahel ukerdada.
see on minu arvamus asjast.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kirjutamata reegel vanalinnas on, et võib igale poole tsikliga sõita, kui sa kedagi ei sega. Ametlikult jah ei tohi. Politseionud on väga tublid selles suhtes. Päris keset raekojaplatsi aastavahetusel kindlasti tsikliga ei saa ega soovita minna, kuna seal mahub vaevu jalagi käima.

Seega tasub parkida vast üles kiriku kõrvale või rataskaevu tänavale siis sellesama kaevu kõrvale. Isiklikult pole see aastavahetus ratastel, seega good luck ;)
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Niisama huvi pärast uuriks, et kust need kirjutamata reeglid pärit on? Kuna neid kirjas pole siis ... Ja kes neid aktsepteerib? Mul on ka paar reeglit, mida kuskil kirjas pole, aga ma sügavalt kahtlen, kas keegi neid veel teab peale minu :D
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

noh kui tähenärimiseks läks, siis ma võin öelda, et nüüd on need siin kirjas.
mida ma tahan öelda on see, et mina pole siiani vanalinnas trahvi saanud ja ei kavatse ka edaspidi saada. päris ülbeks ei ma ei lähe et hakkan seal rattaga trügima, kuid olen saanud ratast parkida igale poole ning politseid pole see siiani häirinud.

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Ettevaatlikult siis sõbrad, 1. jaanuari hommikul on terve Raekoja Plats, Harju tänav ja veel muudki tänavad seal ümbruses kaetud ühtlase klaasikillukihiga
"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Muide- viimase paari kuu jooksul on olnud asja sinna platsile- poiss roolis, käskisin sõita nii platsi lähedale kui annab... mõlemal korral jõudsime platsile välja nii, et ükski märk ei keelanud. Kas keegi kogemata keelumärgi maha võtnud???? Rahvamassi tsikliga trügima minna pole vast jah mitte just parim mõte.

Teema algataja
Tarts

Sõbrad, milleks niiiiiiiiii palju negatiivseid emotsioone?
Tundkem parem rõõmu sellet, et vaatamata kirjutamata ja kirjutatud seadustele on siiski olemas punt tegelasi, kes on valmis vaatamata kõigele pakkuma rõõmu nii teistele kui eelkõige enestele ja võimalusel sõidavad ratastega kohale! Pohlad, et klaasikillud, pohlad, et palju inimesi (selge see, et tahtlikult kedagi alla ei aeta), pohlad, et ei tohi sõita ...
Positiivne emotsioon on tähtis!!! :lol:
Keep on rock´n`roll! nagu ütles Mick Jagger

vilosius

Nagu ütleb vanasõna "Pessimist on hästiinformeeritud optimist" . Kätt südamele pannes, ei julgeks mina küll aastavahetusel sinna (oma)tsikliga sõita. 3 kvartalitäit juuatäis alaealist ja shampusepudelitega relvastatud rahvast.. Krt. ei tea :) :twisted: Aga idee on ahvatlev.. Kus kogunemine?
Viimati muutis vilosius, 30 Dets 2006, 01:34, muudetud 1 kord kokku.
+358458693818

vilosius

Rennes kirjutas:
Niisama huvi pärast uuriks, et kust need kirjutamata reeglid pärit on? Kuna neid kirjas pole siis ... Ja kes neid aktsepteerib? Mul on ka paar reeglit, mida kuskil kirjas pole, aga ma sügavalt kahtlen, kas keegi neid veel teab peale minu :D
Minu tsiklitel sõitvaid sõpru pole falck veel vanalinnas parkimise eest nokkinud.
+358458693818

Raul777

Lugemata postitus Postitas Raul777 »

Vanalinna sissesõit on lubatud 06.00-10.00 ja mõeldudon see rohkem kauba toimetamiseks kauplustele. Muul ajal peab olema sissesõiduks luba ja kui hoolega märke vaadata, siis igal tänaval mille kaudu vanalinna sisse pääseb,leiate ka vastava märgi kus on siis kujutatud sõiduautot punase ringi sees ja tegu siis ala märgiga. Meeldetuletuseks siis liikluseeskirjast LM 312 http://www.autonet.ee/liikluseeskiri.php?lisa=2&osa=10 .
Kui väga mööda ei pane, siis karistus selle märgi eiramise eest on kuni 50 päevapalka ehk 3000 krooni.

Teema algataja
Tarts

Asjalikele tegelastele - kui sõit toimub, siis kogenemegi raatusel. Mina ise hakkan orienteeruvalt 22:45 liikuma Pärnu mnt. 160 maja juurest ja sõidan üle Tondi ülesõidu Kotka tänava kaudu - seal paar ratast liitumas.

Tühikargavatele kärbestele soovin aga mõnusat aasta lõpetamist, üks käsi memme põlle küljes ja teises võiks siiski vähemalt õllepudel (koos lutiga) olla. :lol: Peace!

Ninatarkadele: liiklusmärk "mootorsõiduki sõidu keeld" ei keela tsiklit näiteks käekõrval lükata :wink: On ka muid mooduseid...

HÄÄD LÕPPEVAT!

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Tegelt, ma tuleks, aga lihtsalt roller pole ju mootorattas, Ilmakartlik ma pole !

Teema algataja
Tarts

Ja kas kuskil on maha öeldud, et rolleriga küll tulla ei tohi?
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Hoia oma udupeen fotosilm töösoe, et me virtuaalselt asjast osa saaksime. Pole ju teada, kas sellist kino enam kunagi näha saab :D
>>Või hakkabki nii olema? Parem mitte..
Kes mett teeb, see mett sööb!

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

me on viljandi raeplatsil :d
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

/me Viljandis Käbiga...tadaaahhhh
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

/me on ka Viljandis,aga õnnex mitte koos kahe eelneva postitajaga, kuigi rsk... ma nägin neid siin juba juhuslikult. :mrgreen:

Pilt
Ilusat Aastavahetust Kõigile!!! :bsmile:
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Kontakt:

ma kardan et kaherattalisega küll praegu sõita ei saa. me käisime keset lumesadu poes ja tagasitulles pidi ikka päris korraliku käki panema. vägaväga libe on, ettevaatust siis ;)

Teema algataja
Tarts

Luurel käinud päkapikud tõid kurva sõnumi - maha langenud löga ei lase sõidust rõõmu tunda isegi autoga mitte. Seega rattaga aastavahetamise üritus jääb seekord katki. Teema on ennast kahjuks ammendanud.
Sellegi poolest aga kõigile hääd lõppevat ja mõnusat rohkete sõiduilmadega uut!
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

Irwwwww sepp sa ju tead, et Eesti on väike :lol: ma loodan, et me Käviga su aastavahetust nüüd ära ei rikkunud :D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”