bensiini näidik
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
bensiini näidik
Tere mul siis selline mure jälle oma hiinakaga ,et mul see bensiini näidik ei taha näidata palju bensiini alles on...kas keegi oskaks öelda et kuidas korda saax?? 

-
Teema algataja
Re: bensiini näidik
tere mul selline mure,et roller on katki...kuidas korda saaks...olimar1 kirjutas:Tere mul siis selline mure jälle oma hiinakaga ,et mul see bensiini näidik ei taha näidata palju bensiini alles on...kas keegi oskaks öelda et kuidas korda saax??
Sa räägi ikka kah, mis masin jne... vb on ntx ujukiga näidik ja ujuk kinni kiilunud vms. Mul dioga oli nii.
-
Teema algataja
-
kui käega liigutades, seier liikus, siis on juhtmed ja näidik korras. kas sul ei ole paagis piisavalt bensiini. või on ujuki liikumine raskendatud.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Kas sa lükkasid käe paaki või kuidas sa seda ujukid käega käppida said:S.
Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Veel: Kas see ujuk on mingi seest tühi (et siis õhuga täidetud)"topsik" või on miski vedelikku mitte imavast kergmaterjalist detail, mis jääb bensiini pinnale ujuma.. ?
Kui on tegemist seest tühja asjandusega, siis võib mittetöötamise põhjus olla ka selle lekkimine. Ujukis on mingi liitekoht praagilt tehtud ja nüüd on see katki. Sealtkaudu pääseb bensiin ujuki sisse ja see upub paagis ära...

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: -
-
Teema algataja
Hiinakatel on kummaline see,et bensanäidik ei taha näidata kuigi täpselt bensa kogust paagist,täpset näed siis kui paak on ääeni täis või reservi kogusel.
Mul kahek rolleril on olnud ühine joon bena näidik ei näita mõistetavat kogust,paned paagi täis siis on ok näitab et on F. Kui olen juba poole paagist km*te järgi ära sõitnud näitab näidik,et ikka veel paak kolmveerand täis ja siis mõningase sõidu järel hakkab kohe näitama E,kuis paagis ikka veel 2l bensa!
Pane paak kaelani täis ja siis vaata uuesti!
Jan.
Mul kahek rolleril on olnud ühine joon bena näidik ei näita mõistetavat kogust,paned paagi täis siis on ok näitab et on F. Kui olen juba poole paagist km*te järgi ära sõitnud näitab näidik,et ikka veel paak kolmveerand täis ja siis mõningase sõidu järel hakkab kohe näitama E,kuis paagis ikka veel 2l bensa!
Pane paak kaelani täis ja siis vaata uuesti!
Jan.
BMW R1100RT
Mul endal ka bensiini näidikuga probleeme.Panen paagi kurguni täis ja seier näitab natuke alla poole paagi.Aga anduris ei saa viga olla, sest kui paak hakkab tühjaks saama, siis hakkab armatuuris tuli põlema.Võtsin ujuki paagist välja ja kõik oli korras, lükkasin kõige ülemisse asendisse ja seier näitas ikka natuke alla poole paagi.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
No väga lihtne asi juu. Pane tester külge. Algul mõõda ära, kas näidiku juhe on terve ning siis vaata,kas bensuandur töötab. Andur töötab takistuse muutmise põhimõttel. Testeriga saab mõõta seda takistust, kui liigutad seda ujukit peab takistus muutuma. KUi midagi ei toimi, siis on traat katki ning see tuleb uuesti kerida. Lase mingil elektrifanatil teha. Ma omal jebisin kah selle bensuanduriga.
Riga, Delta, Minsk, Jawa 638, Honda CB450, Honda CBR1000F, Kawasaki Ninja ZXR9, Suzuki TL1000R, KTM 950SM, KTM 990 Adventure, KTM 1290 R Adventure 2021, KTM 1290 R Adventure 2024
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.