Projekt "Freedo1"
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Projekt "Freedo1"
Plaanis siis teha natukene kõvem pill sellisest värdjast nagu Freedo 1L ....
Optilisest Esialgu:
Downhill
Toonitud Tagatuli
Kleepsud
Alu. Jalamatid
Creative 2.1
uued gripid
Uus vänt
Performance :
Delta Cluch Sidur
Sport sumpa
Multivar.
TNT helix koonusfilter
suurem karpa
Tulevikus vb. 80cc avionic silku kah peale
kergemad rullid ja uus rihm, 5.5 gr Kevlar rihm
Tegelikult oleks vaja ka Laiemaid rehve -10 tollisele veljele
Projekt alles alustamisel ja juppide otsimine pooleli.
Vaatame mida hiinlasest kätte saab
Tahaks siis kuulda teie arvamusi ja pakkumisi antud juppidele.
Hea nõu oodatud
Ei soovi kuulda et mõtetu sellist sitta tuunida vms, et hiinakad on sitad.
Tean seda isegi.

Optilisest Esialgu:
Downhill
Toonitud Tagatuli
Kleepsud
Alu. Jalamatid
Creative 2.1
uued gripid
Uus vänt

Performance :
Delta Cluch Sidur
Sport sumpa
Multivar.
TNT helix koonusfilter
suurem karpa
Tulevikus vb. 80cc avionic silku kah peale
kergemad rullid ja uus rihm, 5.5 gr Kevlar rihm
Tegelikult oleks vaja ka Laiemaid rehve -10 tollisele veljele
Projekt alles alustamisel ja juppide otsimine pooleli.
Vaatame mida hiinlasest kätte saab

Tahaks siis kuulda teie arvamusi ja pakkumisi antud juppidele.
Hea nõu oodatud
Ei soovi kuulda et mõtetu sellist sitta tuunida vms, et hiinakad on sitad.
Tean seda isegi.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Ei kaasne. Väntvõlli või suuremat karburaatorit 80cc silindri juurde ei pakutagi. Järelikult pole ka vajadust. Varsti pea 2000km uhatud selle silindriga. Ju näeb kas hakkab kuskilt midagi järgi andma.sj-bloody kirjutas:80 silindriga kaasneb ka väntvõll ja karpa.holma kirjutas:Ainuke asi, mis sealt sinu nimekirjast kah reaalselt midagi juurde annab on see 80cc silinder. Muu trini-träni on suht mõtetu rahakulutamane.
Nu ja kui see projekt korda läheb on sul hiinakast enamvähem aint raam järel:D
-
Teema algataja
Väike tähelepanek auto=opel mkm see ei ole autoRoadcleaner kirjutas:kui tahtmine sitast saia teha siis võiks ju mõnda mõraga autot (opel) teha, aga no see on vist siis selle algus

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Rainerros, seda imet ma tahaks küõll näha, kuidas 4t, isegi 80'nene lendaks gerdi aeroxist möödarainerros kirjutas:Aga tegelt näita nendele aprilia ja aeroxi vendadele silmad ette et hinnakad on ikka milleksi loodud ka

Ei, sellist imepilli tahaks küll näha, nagu ka sead Nitro masinat

Kust tead, oled vahepeal vaikselt juba tuunitud 80cc Freedosid luttinud ,et mõistad kommenteerida nii?AsiOnAeroxis kirjutas:Rainerros, seda imet ma tahaks küõll näha, kuidas 4t, isegi 80'nene lendaks gerdi aeroxist möödarainerros kirjutas:Aga tegelt näita nendele aprilia ja aeroxi vendadele silmad ette et hinnakad on ikka milleksi loodud kaMa usun, et kui mul oleks resurssi, kõigi nende juppide ostuks mis tal mainitud, siis ei näitaks ta midagi
. Isegi variaatori ja/või/ei karburaatori vahetusega, ei saaks seda Freedot enam mitte kuidagi mulle järgi
. Okei, lõpetame egotsemise

Aprilia RST 1000 Futura
-
Igast freedost saab kunagi 80-90 välja pigistada:D.
Eino sellemõttes et 80cm3 silnder,variaatoriile nipetnäpet,karburaator.Sõbral läheb 50cm3 hiinakas mingi 90-95 välja,No Tal midagi väga kahtlast ak kuna silindreid vahetatud kah juba 3-4 tükki.Aga eks näis.Päris 150 km/h kätte ei saa nagu gerdil:D
Eino sellemõttes et 80cm3 silnder,variaatoriile nipetnäpet,karburaator.Sõbral läheb 50cm3 hiinakas mingi 90-95 välja,No Tal midagi väga kahtlast ak kuna silindreid vahetatud kah juba 3-4 tükki.Aga eks näis.Päris 150 km/h kätte ei saa nagu gerdil:D
jamaaha susuuki
Eliteedition1 kirjutas:Igast freedost saab kunagi 80-90 välja pigistada:D.
Gerdil läheb 150

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
-
-
Teema algataja
nm5 kirjutas:Kust tead, oled vahepeal vaikselt juba tuunitud 80cc Freedosid luttinud ,et mõistad kommenteerida nii?AsiOnAeroxis kirjutas:Rainerros, seda imet ma tahaks küõll näha, kuidas 4t, isegi 80'nene lendaks gerdi aeroxist möödarainerros kirjutas:Aga tegelt näita nendele aprilia ja aeroxi vendadele silmad ette et hinnakad on ikka milleksi loodud kaMa usun, et kui mul oleks resurssi, kõigi nende juppide ostuks mis tal mainitud, siis ei näitaks ta midagi
. Isegi variaatori ja/või/ei karburaatori vahetusega, ei saaks seda Freedot enam mitte kuidagi mulle järgi
Paremat lootes,
Daniel

-
Teema algataja
nm5 kirjutas:Kust tead, oled vahepeal vaikselt juba tuunitud 80cc Freedosid luttinud ,et mõistad kommenteerida nii?AsiOnAeroxis kirjutas:Rainerros, seda imet ma tahaks küõll näha, kuidas 4t, isegi 80'nene lendaks gerdi aeroxist möödarainerros kirjutas:Aga tegelt näita nendele aprilia ja aeroxi vendadele silmad ette et hinnakad on ikka milleksi loodud kaMa usun, et kui mul oleks resurssi, kõigi nende juppide ostuks mis tal mainitud, siis ei näitaks ta midagi
Paremat lootes,
Daniel

Ou, 150 ei tule kohe kuidagi

125 tuleb, aga sedagi vist ülekande vahetusega