Jalgrattateed ja mopeedid

Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

jan22 kirjutas:
Lähen teemast nüüd natuke mööda kuid ei arva,et ei peaks kõigile liiklejatele oma teed ehitama ja samas ei näe midagi halba kui tühjal jalg- ja jagrattateel vurab mõni mopeed.
Tallinnas näiteks on sõidutee kohati ülekoormatud ja ummikus aga jalg ja jalgrattateel liikleb vaid 2-3 liiklejat.
Ise pean oma elu tähtasamaks kui hetke liiklusseadust ja sõidan ikka seal kus on ohutum,muidugi ei tohi ka sedasi teiste jalakäijate ja ratturite elusi ohtu seada!
just just, kui jalgrattateel vähe inimesi või mõistusega sõites, tartus olen ka näinud kui tipptunni ajal kesklinnas kulgeval jalgratta/jalgteel tsiklid, aga hukka ei mõista sest nemad teevad seda väga mõistlikult, aga kui kuskil pargis n. toomemäel rolleritega tatid kimavad ja teevad muru peal jutte maha siis see ajab küll s*ta keema, ja ma kaldun arvama, et sellel Riisipere-Haapsalu lõigul hakkab korraliku ja mõistva liikluse asemel sama tsirkus toimuma... see on minu arvamus.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”