Jalgrattateed ja mopeedid
Tegelt elan ise Tallinnas ja olen selle olukorraga igapäevaselt seotud.Minu arvamus on,et ikkagi sõidan jalg- ja jalgrattateel,muidugi arvestan,et jalgrattal ja jalakäijal on eesõigus liiklemisel minu ees!
Jalg-ja jalgrattateel liiklen muidugi viimasel võimalusel kui pole teist teed.
Kurb muidugi,et ehitati jalgrattatee ja siis pannakse üles märgid mis keelavad osa kasutajatel sellel liiklemise.
Algul ehitatakse eurorahaga tee jalgratastele ja mopeedidele ja siis äkkist keelatakse viimaste liiklemine sellel üldse ära,kuidagi väga eestilik!
Lihtsalt sigadus!
Kes see loll siis jookseb või jalutab Riisiperest Haapsallu ja tagasi?!!
Vanemkonstaabil arvamus on isiklik ja mopeedide liikluse ohtlikus sellel teel on tema arvamus!
Mina taas arvn,et sellist konstaablit pole kellelegi vaja ja ta lausa ohustab kohaliku liikluse arengut!
Tuleb sõdida vastu ja leida lahendus, mis sobib kõigile sealsetele kasutajatele.
Talvel võiks seal küll suusatada ja suvel rullitada!
Arvan,et kui midagi kõigile tehakse siis peaks see ka kõigile olema!
Jan.
Jalg-ja jalgrattateel liiklen muidugi viimasel võimalusel kui pole teist teed.
Kurb muidugi,et ehitati jalgrattatee ja siis pannakse üles märgid mis keelavad osa kasutajatel sellel liiklemise.
Algul ehitatakse eurorahaga tee jalgratastele ja mopeedidele ja siis äkkist keelatakse viimaste liiklemine sellel üldse ära,kuidagi väga eestilik!
Lihtsalt sigadus!
Kes see loll siis jookseb või jalutab Riisiperest Haapsallu ja tagasi?!!
Vanemkonstaabil arvamus on isiklik ja mopeedide liikluse ohtlikus sellel teel on tema arvamus!
Mina taas arvn,et sellist konstaablit pole kellelegi vaja ja ta lausa ohustab kohaliku liikluse arengut!
Tuleb sõdida vastu ja leida lahendus, mis sobib kõigile sealsetele kasutajatele.
Talvel võiks seal küll suusatada ja suvel rullitada!
Arvan,et kui midagi kõigile tehakse siis peaks see ka kõigile olema!
Jan.
Viimati muutis jan22, 20 Dets 2006, 15:39, muudetud 1 kord kokku.
BMW R1100RT
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.