Tere. Roller on Aerox mul (2004 a.) Peal on tal gaasiamort. Selle peale on kirjutatud 5-7 Bar. Tahaksin teada, et kuidas käib selle täitmine ? Mul kahtlane tunne, et neid Bar`e seal vähem, sest amort nagu ära vajunud.
Otsige Siklite teemast seal oli natuke aega gaasi amordist juttu!! Ja tavalise pumbaga võid sa aint oma kummi pumbata, sest amordis käib 7-8 bari sees mida tavaline kompressor välja just ei löö!! Sinna käib gaasi ikkagi. Siklite teemas keegi kirjutas et õhk ei sobi sp ka et siis tekib amordi siisse kondents.
Otsige Siklite teemast seal oli natuke aega gaasi amordist juttu!! Ja tavalise pumbaga võid sa aint oma kummi pumbata, sest amordis käib 7-8 bari sees mida tavaline kompressor välja just ei löö!! Sinna käib gaasi ikkagi. Siklite teemas keegi kirjutas et õhk ei sobi sp ka et siis tekib amordi siisse kondents.
Kas ma ütlesin et on samad?? Ei öeld ju ma rääkisin gaasiamordist ju ise pole kunagi õhkamordiga kokku puutunud ka ja ei oska selle koha pealt kaasa rääkida. Mis nende erinevus peale selle veel on et ühe sees käib gaas ja teisel õhk??
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.