Gaasiamort

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
sinisalo

Gaasiamort

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Tere. Roller on Aerox mul (2004 a.) Peal on tal gaasiamort. Selle peale on kirjutatud 5-7 Bar. Tahaksin teada, et kuidas käib selle täitmine ? Mul kahtlane tunne, et neid Bar`e seal vähem, sest amort nagu ära vajunud.
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

mul oli ka kahel aeroxil gaasiamort, kodus neid täita ei saa. mingi spetskohad sellejaoks. mina neid ei tea :wink:
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

ahuna

Lugemata postitus Postitas ahuna »

Arvatavasti tegelevad amortide seadistamisega nende pakkujad ehk siis võid oma murega suunduda mõnda tuntud firma edasimüüja poole.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Gaasi amorti kõib spetsiaalne gaas. Nii et otsi kes sul seda sinna laseb. :P

Teema algataja
sinisalo

Lugemata postitus Postitas sinisalo »

Aga ega siis keegi ei tea kes tegeleks gaasiamortide täitmisega or smth ? Igasugune info abiks *
Yamaha Aerox GP1 Full 70cc :P
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

ahuna kirjutas:
Arvatavasti tegelevad amortide seadistamisega nende pakkujad ehk siis võid oma murega suunduda mõnda tuntud firma edasimüüja poole.
kas see ei anna sulle vastust?
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /

AsiOnAeroxis

Lugemata postitus Postitas AsiOnAeroxis »

Endal on ka gaasiamort ;).

Käi teeninduses, sealt kust ostsid. Mine suvalisse töökotta, mis tegeleb rolleritega ja uuri nendelt, kus saab :)

verner112

Lugemata postitus Postitas verner112 »

minul ka gas amort aga mõned on olemas õhk amordid neid saab ise täita nt pumbaga

Serengeti

Otsige Siklite teemast seal oli natuke aega gaasi amordist juttu!! Ja tavalise pumbaga võid sa aint oma kummi pumbata, sest amordis käib 7-8 bari sees mida tavaline kompressor välja just ei löö!! Sinna käib gaasi ikkagi. Siklite teemas keegi kirjutas et õhk ei sobi sp ka et siis tekib amordi siisse kondents.

RUNNER

Lugemata postitus Postitas RUNNER »

Serengeti kirjutas:
Otsige Siklite teemast seal oli natuke aega gaasi amordist juttu!! Ja tavalise pumbaga võid sa aint oma kummi pumbata, sest amordis käib 7-8 bari sees mida tavaline kompressor välja just ei löö!! Sinna käib gaasi ikkagi. Siklite teemas keegi kirjutas et õhk ei sobi sp ka et siis tekib amordi siisse kondents.
Õhk ja gaasi amort ei ole sama..

Serengeti

Kas ma ütlesin et on samad?? Ei öeld ju ma rääkisin gaasiamordist ju ise pole kunagi õhkamordiga kokku puutunud ka ja ei oska selle koha pealt kaasa rääkida. Mis nende erinevus peale selle veel on et ühe sees käib gaas ja teisel õhk??
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”