DUTY2 Valmis!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1086
- Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel
Et nagu millise eesti filmiga sa võrdled dutyt?
Missugune muusika oleks pidanud olema?
Kus sa kommentaaridest puudust tundsid?
Peale minu pole keegi sellist videot teinud varem Eestis...
Ma usun, et järgmisel aastal hakkab kindlasti videosid tulema ka uutelt tegijatelt.
Mina ei näe sinu praegustel kommentaaridel alust.
Tõesti - oleks Duty2'l mingi võrdlusmoment teise kodumaise filmiga, siis saaksin veel aru monotoomsuse ja kommentaaride väitest.
Sorri, aga selle "aseri testdrive" näitega ei saa sa küll dutyt võrrelda ja öelda, et tegid paar aastat tagasi midagi sellist nagu Duty2. Too "testdrive" võrdluseks tuua Duty2 kõrvale on ikka räige ülekohus, sest kvaliteedi(loe: filmi, mitte pildi kvaliteet) ja idee vahe on ikka väga suur.
Missugune muusika oleks pidanud olema?
Kus sa kommentaaridest puudust tundsid?
Peale minu pole keegi sellist videot teinud varem Eestis...
Ma usun, et järgmisel aastal hakkab kindlasti videosid tulema ka uutelt tegijatelt.
Mina ei näe sinu praegustel kommentaaridel alust.
Tõesti - oleks Duty2'l mingi võrdlusmoment teise kodumaise filmiga, siis saaksin veel aru monotoomsuse ja kommentaaride väitest.
Sorri, aga selle "aseri testdrive" näitega ei saa sa küll dutyt võrrelda ja öelda, et tegid paar aastat tagasi midagi sellist nagu Duty2. Too "testdrive" võrdluseks tuua Duty2 kõrvale on ikka räige ülekohus, sest kvaliteedi(loe: filmi, mitte pildi kvaliteet) ja idee vahe on ikka väga suur.
Viimati muutis Nigga, 23 Nov 2006, 13:38, muudetud 1 kord kokku.
´driver12 kirjutas:Ma ei hakka õppima kuidas videosid teha, aga mõtlen, et duty2´l pole muusika õigesti valinud, väga vähe kommentaare, palju monotoonsust. Aga ikka tore kui meil on olemas selliseid mehi kes sellega tegeleb.
Mis muusikal viga oli???
Muusika oli ikka superlux sellel filmil...Nagu ma saan aru kommidest siis Duty vs Se teine film

Vaatasin ka selle aseri filimi ära, väga kahtlane üldse suud lahti teha Duty 2 vastu.driver12 kirjutas:Ma ei hakka õppima kuidas videosid teha, aga mõtlen, et duty2´l pole muusika õigesti valinud, väga vähe kommentaare, palju monotoonsust. Aga ikka tore kui meil on olemas selliseid mehi kes sellega tegeleb.
SEST:
1)Duty2 läheb muusika vähemalt kokku, aseris 4 lugu otsast lõpuni süZeest olenemata. seega 1:0,
2) kommentare polegi vaja, aseri filmis ei kuulnud ka midagi, sa mõtled kommentaride all neid vahe tekste: ala probleem jne??? need võiks olemata olla, clean look on parem, seega 2:0
3) monotoonsus? Dutyt on vähemalt põnev vaadata, seal aseri filimis sõidab tüüp 5 min kardiga edasi tagasi, tuled monotoonsusest rääkima, ehk siis 3 :0
Aga hea oli muidugi see, et on vähemalt tehtud midagi. Ka Duty on tehtud nii et ikkagi 3:0
võiks muidugi jätkata, ei ole õel, aga lihtsalt juhtisin tähelepanu.
Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11
driver12 kirjutas:Te ei saanud mind aru, ma ei võrdle neid videosid. Ma lihtsalt räägin mis võiks parem teha.
Võiksid eesti keele ära õppida !
Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Muusika on just sigahea. Eriti siis: Celldweller - Frozen, Scorpions - winds of change ja vist 1 oli ka Celldweller - swichback, kohe seal alguses. Peale duty viitamist tõmbasin need lood kohe omale.
Ma ei tea kuidas Eestis nende seadustega täpselt on aga kas mendil eest sõitu ei ole võimalik duty3-me korraldada ? Nt. 1 kaamera taga ja teine ees.
Muidugi ma olen täiesti kindel, et nüüd saad kividega pihta nüüd aga keda me petame - see müüb ja väga hästi - see kas meeldib või ei meeldi, külmaks ei jäta ta mingil juhul. Ma võiks kasvõi ise seal "näitleja" rollis olla
Ma ei tea kuidas Eestis nende seadustega täpselt on aga kas mendil eest sõitu ei ole võimalik duty3-me korraldada ? Nt. 1 kaamera taga ja teine ees.
Muidugi ma olen täiesti kindel, et nüüd saad kividega pihta nüüd aga keda me petame - see müüb ja väga hästi - see kas meeldib või ei meeldi, külmaks ei jäta ta mingil juhul. Ma võiks kasvõi ise seal "näitleja" rollis olla

Just enjoy ... nothing less, nothing more
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
driver12 kirjutas:Ma ei hakka õppima kuidas videosid teha, aga mõtlen, et duty2´l pole muusika õigesti valinud, väga vähe kommentaare, palju monotoonsust. Aga ikka tore kui meil on olemas selliseid mehi kes sellega tegeleb.
kulla mees, kui muusika ei sobi ei tähenda see veel valet valikut. Ja mida siin kommenteerida vaja on - kas sa ei usu seda mida näed või ei saa lihtsalt aru?driver12 kirjutas:Te ei saanud mind aru, ma ei võrdle neid videosid. Ma lihtsalt räägin mis võiks parem teha.
-
- Tsikkel: Yamaha XT 660 X
- Kontakt:
Nujah, verry funny verry funny! ... aga mingi hetk on see niikunii DivX peal kuskil datanetis või eMules saadaval!
Olge mureta, ma heade meeste toetamiseks olen juba ootel, millal DVD kätte saab, lihtsalt kannatust pole.
Kuigi lääne filmid tõmban ma kõik netist ja siis kui väga meeldib, lähen ka kinno vaatama! Sest osa on üllatavalt nii jura, et oleks pärast rahast kahju olnud! Sorry selline ma juba olen, ja see "piraatlus on paha" jutt on täielik aja ja näpuotste kulutamine.
Olge rahulik, ei soovinud poiste leiba käest ära rebida!
Olge mureta, ma heade meeste toetamiseks olen juba ootel, millal DVD kätte saab, lihtsalt kannatust pole.
Kuigi lääne filmid tõmban ma kõik netist ja siis kui väga meeldib, lähen ka kinno vaatama! Sest osa on üllatavalt nii jura, et oleks pärast rahast kahju olnud! Sorry selline ma juba olen, ja see "piraatlus on paha" jutt on täielik aja ja näpuotste kulutamine.

Olge rahulik, ei soovinud poiste leiba käest ära rebida!
-
Teema algataja - Postitusi: 1086
- Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel
Kolumbus Kris neh, aga selle looga pole küll neil midagi pistmist, mis taustaks mängisshadows kirjutas:Film on ise väga super, nüüdseks juba mitmeid kordi vaadanud, kuid nüüd tuli meelde küsida.
Kas keegi oskab aidata, mind huvitab see bänd, kes seal mingil üritusel laulab, väiksema lava peal, vanem mees on solist habemega, jube hea hääl ja laul. Pikalt näitab teda.
Ette tänades

Vaatasin jah, et algul mitte eriti, a lõpus käis suu küll laulaga ühes rütmis juba.Nigga kirjutas:Kolumbus Kris neh, aga selle looga pole küll neil midagi pistmist, mis taustaks mängisshadows kirjutas:Film on ise väga super, nüüdseks juba mitmeid kordi vaadanud, kuid nüüd tuli meelde küsida.
Kas keegi oskab aidata, mind huvitab see bänd, kes seal mingil üritusel laulab, väiksema lava peal, vanem mees on solist habemega, jube hea hääl ja laul. Pikalt näitab teda.
Ette tänades

-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
..aaga äkki keegi oskab selle taustaks mängiva loo nime öeldaNigga kirjutas:Kolumbus Kris neh, aga selle looga pole küll neil midagi pistmist, mis taustaks mängisshadows kirjutas:Film on ise väga super, nüüdseks juba mitmeid kordi vaadanud, kuid nüüd tuli meelde küsida.
Ette tänades

Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille
Sai siis eelmine reede see paljukiidetud Duty2 ära ostetud ja ära vaadatud . Ühtegi halba sõna ei oska küll öelda . Kutid näitasid , et mitte ainult väljamaal ei leidu julgeid ja osavaid tsiklimehi . Tubli oli seegi , et näidati , et kõik ei tulegi nii kergelt ja õlitatult kui alguses tunduda võis .
Igatahes pange sama vingelt edasi ja jään huviga järge ootama .
Igatahes pange sama vingelt edasi ja jään huviga järge ootama .
seal taheti juba koopiat saada torusse...ziim911 kirjutas:"Vabandage, teil pole luba seda foorumit vaadata"Kommionu kirjutas:
panin kiire vastuse neile:
see asi on hoole ja vaevaga omade poolt tehtud
sellel rippijal ja uppijal võtaks pärast ise heameelega m*nad maha....
leidke see mõnisada krooni ja ostke endile hoopiski originaal.
asjast enesest saate rohkem infot siit:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... torder=asc
loodan, et seda ei võeta kui teise foorumi reklaamimist....
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.