selle talve projektid

Kasutaja avatar

Kalapea
Tsikkel: Mõni Ducati
Tänatud: 94 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kalapea »

V1asa7 kirjutas:
Paistab,et see nitro vend ei näita enam oma nägugi siia teemasse. :lol:
Vabandan sellise imeliku värgi pärast. Nimelt ma olin vahepeal unustanud, et ma üldse siia teemasse olen kirjutanud.Ning lõpuks hakkas meenuma... :) . Rollerist kah siis, vahepeal olen alla pannud naelrehvid, tegelikkuses on nad 5sed mööblipoldid (pea on ümar). Siis sai alla pandud orig. esihark, mis on kõrgemaks tehtud. Sama asi kah siis tagumise osaga, kuhu sai kõrgendus alla pantud. Gaasiline toitesüsteem on ikka veel peal :) kuid arvatavasti tuleb see eemaldada suuremate külmade saabumisega.Ette sai pandud H4 ühe pirniga tuli. Ning kõik gondlid on küljest läinud.Piltide tegemise pean lükkama natuke edasi, sest masin on minust (5päeva) kaugemal, siis luben ,et tulevad mitte photoshopitud pildid.

Tegelikkuses tuleb nüüd natsa tähtsam jutt, nimelt siis on tehtud pakkumine.Nüüd tuleb välja selgitada ,kes oli see inimene (juhul ,kui ta on selle foorumi kasutaja), tegelasel oli päris konkreetne jutt ja ka suur ostusoov.

Edit: Lugesin teie lahedat juttu kus on juttu minu rollerist :D :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”