krt.kui raske selle algusega...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 148
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
krt.kui raske selle algusega...
TAHAN ka sõita,üks ütleb LOLL osta jopper sõidad nagu mees jne.Ise 90kg kerge Samas mulle ei oleks see ratas nagu m..ni pikendus.tahaks lihtsalt-hobi korras.Nüüd üritangi endurot ,saaks talvelgi,kui isu peale tuleb liikuda,aga asjast ei jaga mitte muffigi.Vahest viitsiks keegi pismendada,mis ja kuidas oleks abiks ja kas idee õigustaks ennast.Või minna kergema vastupanu teed ja osta bike!!!?
25-30keegü eest peals ju vist midagi saama?Olge mõnusad ja OK

-
Teema algataja - Postitusi: 148
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Tore tänu Teile mehed sõitu pakkumast.
Bikega olen ikka enne sõitnud nats aga endurost ei tea muffigi.Laupäeval lähen Pärnu seal ühel hullul siiski on enduro ja nõus mulle isegi prrovida andma,nii paariks tunniks.Eeldusel,et olen enne Hansa seina juurest läbi käinud ja sealt üht-teist kaasa kribanud
Ta ei tea ju minu koodi ja kaart võib ka paari tunniga vägagi deformeeruda!!! Igaljuhul olete mõnusad,et nii oma pille proovida pakute ja pisutki kaasa mõtlete.Hingel kohe kuidagi hea,et pole oma hädaga üksi siin päikese all.Pealegi naine,kes püha raamatu järgi peaks mind kõiges ja kõigis toetama pakkus välja et ta võiks mind ise unepealt mööda asfalti lohistada ja paar korda mõne puu või postiga vastu võlli anda.Siis on jupid vähemalt olemas ja kodus mitte kuskil ilma mööda laiali.
Kuidas teil nende( KOBRADEGA))))) asjad sujusid! Ok, olge mõnusad edasi!

Re: Tore tänu Teile mehed sõitu pakkumast.
Mu Kobra sai endale eile uue kiivri ja ootab pikisilmi millal siis motik jälle "perre" tuleb..lysty kirjutas:Pealegi naine,kes püha raamatu järgi peaks mind kõiges ja kõigis toetama pakkus välja et ta võiks mind ise unepealt mööda asfalti lohistada ja paar korda mõne puu või postiga vastu võlli anda.Siis on jupid vähemalt olemas ja kodus mitte kuskil ilma mööda laiali.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.