algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Tere!oleks paar küsimust....nimelt,nädalavahetusel sai käidud LUKE karjääris proovimas sõitmist ja juhtus üks imelik asi masinaga(kohalolnutest ei oskand keegi miskit kommenteerida),tulin just tõusust üles,sai võetud paar viimast nn kaameli küüru kui äkki läks masin sõna otseses mõttes lõhkuma st gaas läks peale,üritasin maha keerata kuid ei tulnud,masin tormas üha kiirust kogudes võsa poole(õnneks oli sirgem lõik...muidu oleksin ei tea kuhu sõitnud)haarasin siduri ja mõlemad pidurid põhja,sain seisma...kuid mootor lõhkus veel mõned sek täispöördel!MIS JUHTUS ning kas seda võib veel ette tulla...nii võib ju kuskil raskes lõigus ennast kasti sõita??niigi olen algaja ja üsna kobalt tuleb see sõit välja?
Teiseks,no ei saa ma aru kuidas seal LUKEL neid tihedaid-sügavaid kaameli küüre peab võtma,seda,et esiots tuleb üritada üles saada...ok aga küürud on tihedalt,paarist saab norm üle...kuid siis viskab esimese ratta maha...ja nii juba esirattaga vastu järgmise küüru harja sõites kipub ninuli viskama...mis ma valesti teen?tänud kes vastavad!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”