Led pirn...

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Sbw

Led pirn...

Lugemata postitus Postitas Sbw »

Oleks siis plaan led pirn panna rollerile.
Et nagu kui süüte sisse keeraks siis nagu läheks põlema, aga kuhu ma pean need juhtmed ühendama? :lol: (help)
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

1 juhe kindlalt akusse aga mai tea kas nii saab et süüdet sisse keerates hakkab põlema...
Pilt
Pilt

Teema algataja
marr

Lugemata postitus Postitas marr »

ma arvan et ühe otsa peaksid siis võtma süüteluku alt. õige klemmi leidmiseks usun et on kõige lihtsam testriga mõõta millisesse juhtmesse peale süüte keeramist vool tuleb. teise otsa paned siis kuhugile massi.
Led puhul tuleb kindlasti jälgida et oleks polaarsus õige, st +ja - juhe, muidu led lihtsalt ei hakka põlema.

ps. Ja ledi kohta pirn või lamp õelda ei ole vist kõige õigem, led ongi led ehk valgusdiood.

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

sealt süütelukust tulevatele suvalistele juhtmetele ka ära külge ühenda, ma panin derbile signa peale ja siis sai õige mitu ahelat läbi proovitud ja lõpuks sai õige leitud aga jamamist oli palju, nii et soovitaks elektriskeeme uurida, et seal loed äkki midagi välja kuhu jne, et asi saaks parem .
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650

olli
Tsikkel: BMW F650GS

Lugemata postitus Postitas olli »

Gabariidi pirni pealt võta.

Kui tegu on tavalise lediga, siis tasuks ka umbes kilone takisti vahele sokutada, muidu saab see valgusdiood kiiresti otsa.

Teema algataja
marr

Lugemata postitus Postitas marr »

kui tahad et see led koguaeg põleks kui süüde sees siis kõlbab väga edukalt minu moodus. kui tahad et ta seal veel mingit funktsiooni omaks siis jh uuri elektriskeemi ja mõtle täpselt mida ta seal tegema peab.

Ahjaa ja ka veel see et led otse 12v taha ära kindlasti ühenda, võib lihtsalt läbi põleda. Ledile on vaja vahele takisti. selle leiad näiteks tevalost. Kõige lihtsam kui ostad näit. tevalost ledi, küsi kohe ka takisti.

takisti kohta oli ka juba mainitud. Kuid seda siiski umbropsu ära vali. Kui tead ledi andmeid siis poest oskavad õige takisti anda
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

Takisti maksab 50 senti ja on mingi 2mm * 5mm suurusega, seega sellepärast pole vaja muretseda eriti, poes räägid ära mis sa teha tahad ja ma arvan, et müüja annab sulle sobivad asjad :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”