Vanem chopper või klassik
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Ära sellist küll ihalda, nagu see sinine on seal pildil. See on kahetaktiline viiesajane ja ma ei veaks kihla selle peale, et tegu on (selle vanuse juures) veel muretu kulguriga. Stiilirattaks muidugi ülikõva, aga mõtle enne... Remondiarved võivad kujuneda koledateks. Mina eelistaksin neljataktilist. Ja kui ma õigesti aru sain, on oluline väljalaskest tulev hääl. Kahetaktilise puhul on väljalase nii hell teema, mille oskamatu näppimine võib kaasa tuua kütusekulu suurenemise, kehvema mineku, tahmakogunemise probleemid.
Aga mineku poolest (eriti kui arvestada tänapäeva mõistes pea olematut raamijäikust, pidureid, vedrustuse toimimist) on see kindlasti omaette sõiduelamus ja kindlakäelise tsiklimehe adrenaliinirelv.
Päikest!
Aga mineku poolest (eriti kui arvestada tänapäeva mõistes pea olematut raamijäikust, pidureid, vedrustuse toimimist) on see kindlasti omaette sõiduelamus ja kindlakäelise tsiklimehe adrenaliinirelv.
Päikest!
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.