Vanem chopper või klassik

Kasutaja avatar

Teema algataja
krss
Tsikkel: Tenere, Rebel, Ninja
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas krss »

Tänud, googeldatud piisavalt juba ning nagu minu poolt toodud näidetest paistab, hoian praegugi silma peal rohkematel müügilehekülgedel kui Sinu poolt mainitud. Infot omaduste kohta saab sageli ka müügikuulutustest, kuna ka seal on juba mainitud ära mootori tüüp, kas kett- või kardaanvedu jms. Detailsama infoga ei oskakski eriti midagi peale hakata. Küll aga hirmutaks mind teadmine, et mingit marki teatud vanuses ratastele ei saa enam Eestist näiteks tavalisi kuluvosi tellida.

Ma ei otsigi mingit konkreetset mudelit, pigem konkreetse stiili alla kuuluvat ratast, mida liigub Eestis siiski suht vähe ja needki mitu korda kõrgema hinnaga kui mujal. Kui esitaks sama küsimuse pidamise mõttekuse osas 70-80ndate autode kohta, tuleks vastuseid piisavalt, igaühel kogemusi ja ka oma arvamus olemas. Tsiklite puhul vist pole asi nii lihtne? Ehk on lähiriikides biker.ee foorumile sarnaseid kohti, kus kah inimesed oma rattaid pakuvad? Mu nõudmised on vist sellepärast liiga keerulised, et selliseid vanu ja hoitud rattaid ei tasu tuua Eestisse ärilistel eesmärkide, raske leida ostjat, kui sama raha eest saaks ka uuema...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”