selle talve projektid
Moderaator: Moded
Noh nägu jäi siis nii pole hullu jusimp kirjutas:sorry aga pildil P1010802.jpg on tüüp kelle nägu on väga imelik... tundub täielik "motopede" olema kui pilt on alles "pooleldi" laadinudcpi50 kirjutas:Minu Aprilia Sr siis... Pragu on ta selline www.zone.ee/soundforce/
aga muidu on täitsa hästi välja tulnud asi

Cpi pealt Aprilia Sr70ccm peale
Nagu mega kena värv.. Minu arusaamist mööda pärlmutter punane ja valge..cpi50 kirjutas:Minu Aprilia Sr siis... Pragu on ta selline www.zone.ee/soundforce/
Välimuselt veel muutub: Downhill lenks, LED tagutuli croom ümbristega, valged istmed katted, alu jaalamatid, ette uus tuli. Gondlitel ümmber tehtud: tagumine amordijuures olev plaat sirgemaks tegtud, esgondel ja põhjagondel ühes tükis nüüd. Esigondlil külgmised õhuvõtu avad ümmber tehtud neid piltidel ei ole... Värv muidu kameelion punane ja pärlmutter valge, kuigi piltidel see punane ei ole hea aga muidu supper
...
Korralikud pildid kui roller täiesti koos

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kameeleon? Ma nüüd kohe ei tea, aga endal on küll vähe teine ettekujutus kameeleonefektiga värvitud pindadest. Neil sinu poolt antud piltidelt küll mingit efekti ei täheldanud. Küll aga näiteks neilt: http://www.mdmauto.ee/leht/linke/lisad/toledo.htmlcpi50 kirjutas:Punane on Kameelion. Piltidel ei ole aru saada hästi aga noh oma silmaga
http://www.gtstudio.ee/est/projectgalle ... melion.htm
Mul ilmselt ei ole ta nii tugeva värvi muutmisega mul angu rohkem lakk annab sellist teist värvi Rohelist ja Kollast. Võib küsida kasutajalt edgar77 (reit:kilowatt) ta vb pole lihtsalt nii jõhker kameelion aga igatahes värvi muudab
Mina ostsin selle värvi 2700 liiter
Ma panen gondlid kõik peale jne.. Esiteks sellsie valguse käes nagu seal ruumis on ei toimigi see asi eriti
Saan korralikult valmis viin päikese kätte... ja teen uued pildid 

Ma panen gondlid kõik peale jne.. Esiteks sellsie valguse käes nagu seal ruumis on ei toimigi see asi eriti

Njamh.. Aprilia värvilahendus on tõepoolest väga huvitav ning üsnagi silmapaistev. Üks asi jäi silma mulle mis ei meeldi on see, et tagant on võetud ära suunatuled. Need on asjad mis minuarust ei tohiks nagu küljest ära võtta, sest ülikergelt võib nende puudumise tõttu tekkida avarii. Võiksida kirjutada muidu ka mis mootoris teinud oled . Muidu on kõik hea 

Yamaha Aerox GP1 Full 70cc 

Suunatuled tulevad carbon tagustega sellised madalad, ette tulevad ka madalad suunakad kuna eest on ka suunatuled kaotatud. Homme lähengi depoosse ja panen suunakad külge ära.
Mootoris PRAGU tehtud:Yasuni-R
Polini Sport 70silku
Sport Väntvõll
Polini Vario.
Aga mootor peaks kevadeks muutuma.
Mootoris PRAGU tehtud:Yasuni-R
Polini Sport 70silku
Sport Väntvõll
Polini Vario.
Aga mootor peaks kevadeks muutuma.

See punane roller on ikka tavaline punane!holma kirjutas:Kameeleon? Ma nüüd kohe ei tea, aga endal on küll vähe teine ettekujutus kameeleonefektiga värvitud pindadest. Neil sinu poolt antud piltidelt küll mingit efekti ei täheldanud. Küll aga näiteks neilt: http://www.mdmauto.ee/leht/linke/lisad/toledo.htmlcpi50 kirjutas:Punane on Kameelion. Piltidel ei ole aru saada hästi aga noh oma silmaga
http://www.gtstudio.ee/est/projectgalle ... melion.htm
Kameeleon on täpselt selline värv nagu see Toyo ja Seat.
Ise olen seda Toyotat reaalselt näinud ja katsunud ka,värv muutub vastvalt valgusele,oleneb nurgast kuidas vaatad valguse suunas.Kohati on auto mõni koht roheline,sinine,lilla või punakas üheaekselt.Kui näiteks liigud ümber selle auto siis ka värv muutub kaasa sinu liikumisega!
Olen kuulnud,et tegemist on mingi erilise lakida alusvärvil mis sellise kameeleoni annab.
Hämaras peaks see kameelion olema migi tume värv!
Jan
BMW R1100RT
-
Teema algataja - Postitusi: 399
kuhu kadus nitroga freedo mees pole siia maani pilte näinud 

Suzuki Katana AY 50 di tech.
Kjataana
Kui kõik õppimisega õnnestub siis:
Valged gondlid - 4664,4 EEK
link: siin
Valge Tagakate - 345,384 EEK
Esituli - 426,972EEK
Kõrvalosad - 880,776
siin
Jalgade koht - 721,968 EEK
Tagatuli - 339,456EEK
Alumine osa - 721,968 EEK
Malossi MaltiVar - 1150 EEK
Võivad lisanduda veel kõlarid. Sidurivedrud on sahtlis, niiet korras
Esituli - 426,972EEK
Kõrvalosad - 880,776
siin
Tagatuli - 339,456EEK

tulevad endale samad kondlid [Motobot: õige on "gondlid"].AsiOnAeroxis kirjutas:Kui kõik õppimisega õnnestub siis:
Esituli - 426,972EEK
Kõrvalosad - 880,776
siin
Tagatuli - 339,456EEK
30cccmine Yamaha Aerox
täna sai minu projekt valmis (pilte tuleb varsti) sai siis eale atena top perfomanc 70ccm silku poleerisin mootori ära siis tegin uued tihendid, nael kummid nende pildid on üleval teemas (lumituli maha ja valgeks läks maa) ja siis antsin kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] uue ilme ja sai ka uued valgete leekidega rutskad. proovisin siis vaikselt sissesõitu teha ja asi on väga võimas natukene rohkem kaasi antsin siis oli esiratas lennud kuna mu roller kaalub vähe umbes 60-65kg siis on see väga püss pill nüüd (varsti teen pildid ka ära)
Tee video kaa:Pverner112 kirjutas:täna sai minu projekt valmis (pilte tuleb varsti) sai siis eale atena top perfomanc 70ccm silku poleerisin mootori ära siis tegin uued tihendid, nael kummid nende pildid on üleval teemas (lumituli maha ja valgeks läks maa) ja siis antsin kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] uue ilme ja sai ka uued valgete leekidega rutskad. proovisin siis vaikselt sissesõitu teha ja asi on väga võimas natukene rohkem kaasi antsin siis oli esiratas lennud kuna mu roller kaalub vähe umbes 60-65kg siis on see väga püss pill nüüd (varsti teen pildid ka ära)
Ise eriti see talv rollerile midagi ei teegi. Ainukesed asjad olekski, amordikõrgendus ja neoonid! Ja suur puhastus ka:P
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.