hakkab vänderdama
Sama lugu mul - kui lenksust kinni hoiab ei hakka võdistama. Kui lahti laseb hakkab ja võdin muutub järjest suuremaks - tekib nagu miski resonants...
Vahetati muideks mõlemad kummid ära - ikka võdistab! Täitsa endast välja ajab. Ainuke lohutus, et need mis proovi pärast alla pandi on kasutatud ja parajad pastlad. Uus test tuleb esmaspäeval kui ette pannakse Metzeler tagasi (algul vahetati ainult esimene ära ja mingit mõju ei olnud - esimene on siis ikka korras) ja taha tuttuus Bridgestone. Ma olen vist nende lemmikklient juba
Enne ei jäta kui tõde päevavalgele tuleb!
Vahetati muideks mõlemad kummid ära - ikka võdistab! Täitsa endast välja ajab. Ainuke lohutus, et need mis proovi pärast alla pandi on kasutatud ja parajad pastlad. Uus test tuleb esmaspäeval kui ette pannakse Metzeler tagasi (algul vahetati ainult esimene ära ja mingit mõju ei olnud - esimene on siis ikka korras) ja taha tuttuus Bridgestone. Ma olen vist nende lemmikklient juba

Enne ei jäta kui tõde päevavalgele tuleb!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.