DUTY2 Valmis!
Muusika on just sigahea. Eriti siis: Celldweller - Frozen, Scorpions - winds of change ja vist 1 oli ka Celldweller - swichback, kohe seal alguses. Peale duty viitamist tõmbasin need lood kohe omale.
Ma ei tea kuidas Eestis nende seadustega täpselt on aga kas mendil eest sõitu ei ole võimalik duty3-me korraldada ? Nt. 1 kaamera taga ja teine ees.
Muidugi ma olen täiesti kindel, et nüüd saad kividega pihta nüüd aga keda me petame - see müüb ja väga hästi - see kas meeldib või ei meeldi, külmaks ei jäta ta mingil juhul. Ma võiks kasvõi ise seal "näitleja" rollis olla
Ma ei tea kuidas Eestis nende seadustega täpselt on aga kas mendil eest sõitu ei ole võimalik duty3-me korraldada ? Nt. 1 kaamera taga ja teine ees.
Muidugi ma olen täiesti kindel, et nüüd saad kividega pihta nüüd aga keda me petame - see müüb ja väga hästi - see kas meeldib või ei meeldi, külmaks ei jäta ta mingil juhul. Ma võiks kasvõi ise seal "näitleja" rollis olla

Just enjoy ... nothing less, nothing more
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.