Probleem Peugeot Speedfight II-ga
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Probleem Peugeot Speedfight II-ga
Ostsin aasta tagasi. Kõik kohad läbi vaadatud, aga üle 40 ei lähe. 70ccm ja 17,5mm karbuss, düüs 90, sportsumps. Suurema düüsi panemine ei muutnud midagi. Imelik on see, et kui läbi teeaugu sõidad, siis hüppamine paneb kiirendama 70ni ja siis lased gaasi maha ja jälle 40. Karbussi 100 korda puhastatud ja läbi vaadatud ja timmitud. Midagi ei muutu. Mis viga?
-
Teema algataja
Re: Probleem Peugeot Speedfight II-ga
mm , suht kindel olen et asi on variaatoris , kas siis variaator käib viltu või rullid kulunud või midagi taolist .
Kui ise ei oska vaadata , siis võid lasta mõnel targemal variaator üle vaadata .
Kui ise ei oska vaadata , siis võid lasta mõnel targemal variaator üle vaadata .
variaatoris võib jah viga olla siis nt vedrud liiga jäigad ja rullid liiga rasked siis oleks teoreetiliselt see sõitmine nagu sõitmine käigukastiga pidevalt 5 enda käiguga kui aukudest läbi kuskilt sõidad siis sul tõuseb tagaratas õhku ja õhus ratta vedamiseks pole mootoril eriti suurt jõudu ja siis ta saabki sealt korraks need pöörded kätte mis viivad su 70km/h kiiruseni.
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

-
Teema algataja
Emm mul oli s22rane jama ,,, ei tea ... ta veel mul põrkas tagasi ja muid trikke tegi masin ... aga mul oli hoopis süüteküünal must ... ja bensufilter ma ise arvan, et oli peamine süüdlane ... see mis algul rolludele pannakse on sellinne saast;)... ma ostin suvalise universaalse bensuka
... ja nüüd liigub vanat viisi
...

-
Teema algataja
-
Teema algataja
kui ostsin siin ta ei läinud üldse käima ja proovisin kord ilma õhupuhastita. Sain 110 kätte, aga nüüd vahet pole, kas õhupuhasti peal või maas. Ja ma pole mingi algaja rollerite maailmas. Mul on kaks tükki juba olnud mida ma olen juppideks kiskunud ja parandanud. Praegune roller on nii muudetud. Mitte ühtegi juppi pole originaali.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.