Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Ma arvan et sa jozeph oled üks vastutustundetu idioot. Mis sa oled nüüd uhke selle üle et sa õnnetukohalt põgenesid??? Täielik lammas ... t*** ma ei või, sinusuguselt idikalt tuleks igasugune juhtimisvõimalus ära võtta seniks kuni sa täiskasvanuks saad ja mõistust natukene juurde tuleb. Mina selle golfijuhi asemel oleks su kinni püüdnud ja korralikult taguotsa triibuliseks tõmmanud.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Õnneks on kirjutaja asukoht, mis arvuti tagant on konkreetse kasutaja postitused tehtud, kindlaks tehtav. Jääb vaid loota, et see golfijuht satub seda posti lugema ja ühendust võtab ja biker.ee pere teda selle jobu politseisse ja kindlustusse toimetamisel aidata saab. Teavitage võimaluse korral sellest juhtumist ka oma tuttavaaid, kes seda autojuhti teada võiksid.Jozeph kirjutas:Panin ka ühe paugu sellel suvel.Sõitsime sõbraga Võrus Kose külas ringi ning tuli vastu üks rist.Minust vasakul pool olid majad ning nende ees olid suured hekid.Minu paremal käel oli suur lage plats.Sõber sõitis siis ees ning mina taga.Hakkasin temast maha jääma ning hakkasin kiirendama.Sõber sõitis tillukesest ristist üle ning mina umbes 30m järel.Ta keeras imelikult oma selja ning võttis järsult hoo maha.Hakkasin aimama ,et auto tuleb.Kuid juba oli hilja.Autol oli õnneks hoog väike minul oli umbes 50 või vähemgi.Autoks oli tumesinine Volkswagen Golf II.Panin talle laksu külge sisse sinna esiotsa poole rohkem.See laks oli nii õnnelik ,et teist nii õnnelikumat viisi vist polegi peale õnnetusest pääsemise.Ise sain haiget kõige rohkem oma põlvele mis oli üleni sinine.Motikaga midagi suurt ei juhtunud peale käiguhoova väändumise ja väikese kopsu vastu mootorit(kusjuures mootor töötab palju paremini nüüdsest)Juht tegi suured silmad pähe.Ma olin šokis.Õnneks oli mul sidur alla vajutatud ja mootor ei surnud välja.See kõik venis mu elu pikemaks ajaks.Mäletan kõikke kuigi väga halvasti.Peksin käigud 2-le ja panin ajama.Sõber sõitis taga.Kihutasin täisgaasil metsa ära ning olin seal 30 min.Selja taha ei vaadanud kordagi.Põgenemise ajal oleksin peaaegu ka kitsele otsa sõitnud.Volkswageni esistange plastik oli sulanud mu kuuumale mootorile.Pühkisin ruttu puhtaks ja sõitsin puhta poisina koju.Vahetasin veel särgi ka igaksjuhuks ära.Seljas oli ere roheline krossisärk mille järgi oleksid nad mind raudselt ära tundud.Edaspidi olen ettevaatlikum.
Rahulikke unenägusid sulle Jozeph.
hälvik
Jozeph, ma pole ammu sellist debiilsust lugenud. Kahju et sa oma põlveliigest sinna kuhugi ei jätnud. Mine kärva maha kuskil üksinduses. Julged teha siis ole mees ja julge ka vastutada.Jozeph kirjutas:Pühkisin ruttu perse sitast ja kusest puhtaks, kuna olin ennast täis lasknud ja sõitsin puhta poisina koju.Vahetasin veel särgi ka igaksjuhuks ära, äkki jäi hais külge. Edaspidi olen ettevaatlikum. Panen mähkmed alla kui idiooti lähen sõitma.
Ole mees ja mine otsi see Golfivana üles ning aja asi korda. Ma usun, et ta võis pärast väga õnnelik olla kui sa ta auto ära rikkusid. Minema sõitmine ajab sita reeglina veel rohkem keema kui mingi väike kõks.
Ehk leiad sa ta sealt Kose külast üles. Kuigi ma kahtlen, kas sinusugune sitahäda seda teeb. Sa situd ennast täis paljalt mõtte juures, et pead seda onu nägema. Võta issi ja emme ka kaasa. On julgem. Vana sa üldse oled? Mingi 12 ma kujutan ette. See on sellisel juhul kergendav asjaolu. Sure maha värdias.
Edit: Tehke nii, et seda Joosepi postitust ei saaks ära kustutada. Kellegil võib seda äkki veel vaja olla.
Viimati muutis PsychoDad, 19 Nov 2006, 23:45, muudetud 1 kord kokku.
Royal Einfield 350 Classic
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
kui oled süüdi, tuleb seda tunnistada ja oma lolluste eest vastutada.,kui süüdi pole, milleks minema tõmmata.igal juhul loll oled, jozeph.ja et veel sellist asja bikeris avaldada, no ikka täiega süüdimatu tüüp . loodan, et golfi juht su ikka üles leiab ja asjad klaaritud saavad. no ikka vastavalt teenetele.
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Vaene Jozeph.... Karta võib, et nimetatud volkari juht Sind Võru vahelt üles leiab. Isegi minul polnud raske sellist asja leida :
http://www.rate.ee/users/jozeph
http://www.rate.ee/users/jozeph
Õigekirjaoskus massidesse!
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Ongi tatikas ju. Tõtt öelda on vist praegu koht, kus võiks nolgi kontaktid otse politseisse üles anda, Volksu juht ilmselt Bikeris ei käi. Mõtlen, et õigeaegne kolakas võib selle mehe elupäevadele kõvasti lisa anda. Muidu loe jälle, et mingi lubadeta tüüp kuskil lollilt surma saanud. Ulakusi on kõik teinud, aga see siin on ju selge sigadus.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Asi pole lubades või nende puudumises, vaid suhtumises! Kui juhtus ja saad ka aru, et oled põhjustaja, siis vehkat teha on äärmine argpükslikkus ja rumalus. See on sama mis mõni autojuht ajab motikamehe alla ja siis jätab ta sinna keset teed lebama koos katkise tsikliga.
Julged teha, julge vastutada!
Julged teha, julge vastutada!

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
kas tegu oli ettesõiduga? mina seda siit kuskilt välja ei loe - tõenäoliselt oli.
14 aastase inimese (laps enamuse mõistes) pole ju mingi ime, et ta nö põgenes sündmuskohalt tõenäoliselt shokiseisundis.
Ma ei õigusta mingil viisil sellist teguviisi ja ehk on Jozeph nüüd ise ka aru saanud, mida ta valesti tegi, aga ... kätt südamele pannes .... ma ei julge isiklikult küll uhkelt pasundada, et 14 või 15 aastaselt sarnases situatsioonis olles oleksin vaguralt sündmuskohale jäänud - sellises vanuses hakkab ikka süda hirmsasti põksuma ja rihm silme ees huvitavaid poose võtma.
Õnnetuse olemus jõudis neile kahele raudselt palju hiljem kohale.
Näib, et vähemalt mina 10-15 aastat tagasi oleksin suure tõenäosusega olnud sitakotist mölakas, keegi veel?
Jozeph, hea õppetund sulle - mees otsiks nüüd elu eest seda golfivenda ja läheks silmad maas oma süüd tunnistama, karistust vastu võtma ning golfi parandus raha viima (juhul kui tegu oli tõesti ettesõiduga peateele, mida sa peaks hästi teadma).
Mõne aasta pärast oleksid uhke oma teguviisi üle.
14 aastase inimese (laps enamuse mõistes) pole ju mingi ime, et ta nö põgenes sündmuskohalt tõenäoliselt shokiseisundis.
Ma ei õigusta mingil viisil sellist teguviisi ja ehk on Jozeph nüüd ise ka aru saanud, mida ta valesti tegi, aga ... kätt südamele pannes .... ma ei julge isiklikult küll uhkelt pasundada, et 14 või 15 aastaselt sarnases situatsioonis olles oleksin vaguralt sündmuskohale jäänud - sellises vanuses hakkab ikka süda hirmsasti põksuma ja rihm silme ees huvitavaid poose võtma.
Õnnetuse olemus jõudis neile kahele raudselt palju hiljem kohale.
Näib, et vähemalt mina 10-15 aastat tagasi oleksin suure tõenäosusega olnud sitakotist mölakas, keegi veel?
Jozeph, hea õppetund sulle - mees otsiks nüüd elu eest seda golfivenda ja läheks silmad maas oma süüd tunnistama, karistust vastu võtma ning golfi parandus raha viima (juhul kui tegu oli tõesti ettesõiduga peateele, mida sa peaks hästi teadma).
Mõne aasta pärast oleksid uhke oma teguviisi üle.
Aga mulle meeldib.
-
- Mode
oh sama siin, plekkisin mingile papile saekaatris teenitud 600 krooni külka korda tegemiseks, millise deltaga mõlki sõitsin - nutumaik oli suus küll.
aga shokis olles oleks minema pannud arvatavasti, võibolla ise pärast rohkem kahetsedes minema jooksmist kui õnnetuses süüdi olemist.
elik vanemate tegema jätmised saavad ikka lapsed enda kraesse.
PS: mina sain papsi käest triibulised õigel ajal kätte.
aga shokis olles oleks minema pannud arvatavasti, võibolla ise pärast rohkem kahetsedes minema jooksmist kui õnnetuses süüdi olemist.
elik vanemate tegema jätmised saavad ikka lapsed enda kraesse.
PS: mina sain papsi käest triibulised õigel ajal kätte.
Aga mulle meeldib.
Selleks hetkeks kui asitõendeid likvideerima asuti, oli šokk vist juba möödanik? Et lausa puhta poisina koju.. Jutu järgi võiks arvata, et ega väga ei kahetse ka. Kui südametunnistus piinaks (ega see lugu eilane pole), siis vast ei tahaks siia kirjagi panna sellist luguJozeph kirjutas:Volkswageni esistange plastik oli sulanud mu kuuumale mootorile.Pühkisin ruttu puhtaks ja sõitsin puhta poisina koju.Vahetasin veel särgi ka igaksjuhuks ära.Seljas oli ere roheline krossisärk mille järgi oleksid nad mind raudselt ära tundud.Edaspidi olen ettevaatlikum.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Benelli TNT 1130
Kui uskuda Jozeph'i lugulaulu, siis tekib küll küsimus, et kuna "pärast"!?AzA kirjutas:...aga shokis olles oleks minema pannud arvatavasti, võibolla ise pärast rohkem kahetsedes minema jooksmist kui õnnetuses süüdi olemist.
...
Ja mis "kahetsus"?? Tüüp pani väidetavalt suvel matsu ja ärpleb sellega avalikus foorumis veel hilissügisel (mõnel pool ju lumigi vahel maha sadanud!). Kui kaua peab veel aega kuluma, et tüübile mingisugunegi kahetsus tehtud teo üle tekiks?
Kui ta tänaseks päevaks üldse midagi kahetseb, siis ehk oma postitust praeguses teemas. Sedagi ehk rohkem hoopis seepärast, et enam ei saa sõprade ees kelkida, et vaadake kus ikka mina kõva mees, panen aga päris tsiklimeeste foorumis koos teistega teksti.
Shokis olles ei käitu inimene tõesti adekvaatselt. Kuid hetkest, kui inimene hakkab ratsionaalselt mõtlema ja käituma, ei saa jälle enam shokist ega afektist ega millestki muust vabandavast rääkida. Tema tegeleb juba pool tundi hiljem usinalt oma "kuriteo" (häbiväärne põgenemine) varjamisega - puhastab ratast kokkupõrke jälgedest, vahetab riideid jne..
EDIT: kuniks kribasin, oskas Tok-tok sama asja juba ära märkida...

-
- Mode
kui tal paps nüüd seda lugema juhtus, on poisil selge, kus ta eksis, vastasel juhul ei saa ta siiani aru, miks teda mõnitatakse.
mix: pool tundi peale laksu hakkas 14 aastase aru tööle, mitte ühiskonda sulandunud täiskasvanu oma - lepime ju me kõik sellega, et antud vanuses olime lollid nagu luuavarred, kuradima tore kui keegi aru pähe pani, sedagi keretäit hakatakse hindama aastaid kui mitte aastakümneid hiljem.
näeme me ju täiskasvanud lapsi iga päev teedel ja tänavatel.
õunaraksus käies sai ka riideid vahetatud - nüüdsel ajal lapsed tegelvad pocketite ja atv-dega lihtsalt, ajad muutuvad, aga käitumismallid jäävad üldises mõttes sama jaburaks.
läheb see asi nii kohutavalt teemast mööda, et õige aeg oleks kriips alla tõmmata ja laste kasvatamine mujale teemasse või suisa foorumisse üle viia
ideealis oleks ääretult kena kui Jozeph tunnistaks oma viga (saaks aru ka, mis toimus), küsiks isegi abi Golfi otsimisel ning edaspidi mitte ei hoiaks selliseid seiku oma teada, vaid oleks elukogenum ja ei teeks nii.
ehk kasvab asjalik tsiklimees?
jalaga perse anda on nii lihtne.
mix: pool tundi peale laksu hakkas 14 aastase aru tööle, mitte ühiskonda sulandunud täiskasvanu oma - lepime ju me kõik sellega, et antud vanuses olime lollid nagu luuavarred, kuradima tore kui keegi aru pähe pani, sedagi keretäit hakatakse hindama aastaid kui mitte aastakümneid hiljem.
näeme me ju täiskasvanud lapsi iga päev teedel ja tänavatel.
õunaraksus käies sai ka riideid vahetatud - nüüdsel ajal lapsed tegelvad pocketite ja atv-dega lihtsalt, ajad muutuvad, aga käitumismallid jäävad üldises mõttes sama jaburaks.
läheb see asi nii kohutavalt teemast mööda, et õige aeg oleks kriips alla tõmmata ja laste kasvatamine mujale teemasse või suisa foorumisse üle viia

ideealis oleks ääretult kena kui Jozeph tunnistaks oma viga (saaks aru ka, mis toimus), küsiks isegi abi Golfi otsimisel ning edaspidi mitte ei hoiaks selliseid seiku oma teada, vaid oleks elukogenum ja ei teeks nii.
ehk kasvab asjalik tsiklimees?
jalaga perse anda on nii lihtne.
Aga mulle meeldib.
Vabandust kui ma siin midagi üleliia lobisesin.Muideks asi on ammu lahendatud.Teil on siin suure suuga jah hea rääkida.Ma poleks arvanud ,et kui ma ise tunnistan ,et see oli viga mis ma tegin ,et selle eest saab sellist kriitikat,siis ma poleks siia midagi postitanud.Golfi mehega on jutud mul sirgeks aetud.Sain oma karistuse ja ei aja seda tagasi.Suured tänud Biker.ee! Meeldiv seltskond on siin teil tõesti!
wow... vend. tõmba vähe tuure maha.Jozeph kirjutas:Vabandust kui ma siin midagi üleliia lobisesin.Muideks asi on ammu lahendatud.Teil on siin suure suuga jah hea rääkida.Ma poleks arvanud ,et kui ma ise tunnistan ,et see oli viga mis ma tegin ,et selle eest saab sellist kriitikat,siis ma poleks siia midagi postitanud.Golfi mehega on jutud mul sirgeks aetud.Sain oma karistuse ja ei aja seda tagasi.Suured tänud Biker.ee! Meeldiv seltskond on siin teil tõesti!
see, mis sa siin praegu välja käid, on üsna oluline info selle koha pealt...
kas see ka nii on, on juba sinu enda südametunnistusel ...

... ma arvan, et "see seltskond" on siin üks meeldivamaid tegelt. kunagi, kui vähe vanemaks kasvad, saad ka aru miks nii reageeriti.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Millegi pärast kahtlen sügavalt.Jozeph kirjutas:Vabandust kui ma siin midagi üleliia lobisesin.Muideks asi on ammu lahendatud.Teil on siin suure suuga jah hea rääkida.Ma poleks arvanud ,et kui ma ise tunnistan ,et see oli viga mis ma tegin ,et selle eest saab sellist kriitikat,siis ma poleks siia midagi postitanud.Golfi mehega on jutud mul sirgeks aetud.Sain oma karistuse ja ei aja seda tagasi.Suured tänud Biker.ee! Meeldiv seltskond on siin teil tõesti!
Mopeed V-50 - Dirtbike-110cc - GasGas SM50 - Honda CBR125R - Kawasaki EN500
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Kulla mees, lase parem heaga kõrvad lonti. Su esialgse postituse sisu oli ikka vihastav küll ükskõik kellele meist. Toimunu ja hinnangu andmine sellele on ikka vägagi meie asi ja õigustada pole siin midagi. Kena on, kui sa volksumehega asjad jonksu ajasid. Ja veel kenam on, kui sa sellest teost vastavad järeldused teed ning EDASPIDI vastutad selle eest, mis sa teed. Kui sa seda viimast lubada (ja täita) võid, lõpevad ilmselt ka kurjad kommentaarid.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Lisaks ettevaatlik olemisele, ole ka aus - kui midagi juhtub ja sina olid selle põhjustaja (tahtlikult või tahtmatult) siis vastuta oma tegude ja ka sõnade eest. Jooksu panevad ainult nõrgad ja rumalad. Mees vastutab oma sõnade ja tegude eest ka siis kui ta on eksinud.
i am not totally useless, i can be used as a bad example.
-
- Mode
asja eest said, luba ma lõpetan oma lause:Jozeph kirjutas:Kas ma olen tõesti siis mingi ma ei tea koletis kes nüüd ühe rumala postituse pärast saab sellist kriitikat!Jumal küll ma pole elusees näinud sellist kriitika pommi.Mõelge mida tahate.Ma ei imesta kui mulle jalaga persse ei anta või siis nägu täis ei sõimata.
jalaga pepusse anda on lihtne .... vahel aga vajalik.
ära tõmba endale vett peale kisama hakkamisega

lõpp hea kõik hea, kui lahendus ongi pastakast imetud, siis vähemalt ehk pani ühe mehe mõtlema, sügavalt mõtlema.
ma juhiksin tähelepanu mitte nii väga sündmuskohalt ärasõidule kui hoopis ettesõidule - mõista mees, et selline enne peateele lähenemist gaasi andmine oli väga väga ränk viga, mis siis, et te uljalt kambas panite.
sul läks sõber vikatimeees ikka väga lähedalt mööda ja jumal hoia kui sa oleksid kellegil tagauksest sisse kimanud - sa ei näeks elu lõpuni ilusaid unenägusid.
sebi endale väike autokooli ring

Aga mulle meeldib.
>Vabandust kui ma siin midagi üleliia lobisesin.Muideks asi on ammu >lahendatud.Teil on siin suure suuga jah hea rääkida.Ma poleks >arvanud ,et kui ma ise tunnistan ,et see oli viga mis ma tegin ,et selle >eest saab sellist kriitikat,siis ma poleks siia midagi postitanud.Golfi >mehega on jutud mul sirgeks aetud.
Asjad on klaaritud Golfi mehega aga Pritsu viidatud rate konto on millegipärast kasutaja poolt blokeeritud ?
[/img]
Asjad on klaaritud Golfi mehega aga Pritsu viidatud rate konto on millegipärast kasutaja poolt blokeeritud ?