Õnnetused mootorratastega
Jozeph, ma pole ammu sellist debiilsust lugenud. Kahju et sa oma põlveliigest sinna kuhugi ei jätnud. Mine kärva maha kuskil üksinduses. Julged teha siis ole mees ja julge ka vastutada.Jozeph kirjutas:Pühkisin ruttu perse sitast ja kusest puhtaks, kuna olin ennast täis lasknud ja sõitsin puhta poisina koju.Vahetasin veel särgi ka igaksjuhuks ära, äkki jäi hais külge. Edaspidi olen ettevaatlikum. Panen mähkmed alla kui idiooti lähen sõitma.
Ole mees ja mine otsi see Golfivana üles ning aja asi korda. Ma usun, et ta võis pärast väga õnnelik olla kui sa ta auto ära rikkusid. Minema sõitmine ajab sita reeglina veel rohkem keema kui mingi väike kõks.
Ehk leiad sa ta sealt Kose külast üles. Kuigi ma kahtlen, kas sinusugune sitahäda seda teeb. Sa situd ennast täis paljalt mõtte juures, et pead seda onu nägema. Võta issi ja emme ka kaasa. On julgem. Vana sa üldse oled? Mingi 12 ma kujutan ette. See on sellisel juhul kergendav asjaolu. Sure maha värdias.
Edit: Tehke nii, et seda Joosepi postitust ei saaks ära kustutada. Kellegil võib seda äkki veel vaja olla.
Viimati muutis PsychoDad, 19 Nov 2006, 23:45, muudetud 1 kord kokku.
Royal Einfield 350 Classic