Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Õnneks on kirjutaja asukoht, mis arvuti tagant on konkreetse kasutaja postitused tehtud, kindlaks tehtav. Jääb vaid loota, et see golfijuht satub seda posti lugema ja ühendust võtab ja biker.ee pere teda selle jobu politseisse ja kindlustusse toimetamisel aidata saab. Teavitage võimaluse korral sellest juhtumist ka oma tuttavaaid, kes seda autojuhti teada võiksid.Jozeph kirjutas:Panin ka ühe paugu sellel suvel.Sõitsime sõbraga Võrus Kose külas ringi ning tuli vastu üks rist.Minust vasakul pool olid majad ning nende ees olid suured hekid.Minu paremal käel oli suur lage plats.Sõber sõitis siis ees ning mina taga.Hakkasin temast maha jääma ning hakkasin kiirendama.Sõber sõitis tillukesest ristist üle ning mina umbes 30m järel.Ta keeras imelikult oma selja ning võttis järsult hoo maha.Hakkasin aimama ,et auto tuleb.Kuid juba oli hilja.Autol oli õnneks hoog väike minul oli umbes 50 või vähemgi.Autoks oli tumesinine Volkswagen Golf II.Panin talle laksu külge sisse sinna esiotsa poole rohkem.See laks oli nii õnnelik ,et teist nii õnnelikumat viisi vist polegi peale õnnetusest pääsemise.Ise sain haiget kõige rohkem oma põlvele mis oli üleni sinine.Motikaga midagi suurt ei juhtunud peale käiguhoova väändumise ja väikese kopsu vastu mootorit(kusjuures mootor töötab palju paremini nüüdsest)Juht tegi suured silmad pähe.Ma olin šokis.Õnneks oli mul sidur alla vajutatud ja mootor ei surnud välja.See kõik venis mu elu pikemaks ajaks.Mäletan kõikke kuigi väga halvasti.Peksin käigud 2-le ja panin ajama.Sõber sõitis taga.Kihutasin täisgaasil metsa ära ning olin seal 30 min.Selja taha ei vaadanud kordagi.Põgenemise ajal oleksin peaaegu ka kitsele otsa sõitnud.Volkswageni esistange plastik oli sulanud mu kuuumale mootorile.Pühkisin ruttu puhtaks ja sõitsin puhta poisina koju.Vahetasin veel särgi ka igaksjuhuks ära.Seljas oli ere roheline krossisärk mille järgi oleksid nad mind raudselt ära tundud.Edaspidi olen ettevaatlikum.
Rahulikke unenägusid sulle Jozeph.
hälvik