Piirangud summutitele
-
Teema algataja - Postitusi: 114
- Tänatud: 4 korda
Muide, kui kedagi huvitab, siis rääkisin just ühe taanlasest bikeriga, kes ütles, et seaduse järgi on jah liiga valjud keelatud, aga et mente see ei koti ja kinni peetakse ikka reeglina kiiruseületajaid. Rootsis pidi sama lugu olema.
Ma kujutan ette, et meil hakkab samamoodi olema. Et kui ikka väga hullu ei pane ja normaalselt üleval pead ennast tänaval, siis jamasid eriti pole. Ülevaatusel täenäoliselt hakatakse mingil hetkel seda ikka vaatama, kuigi neil 2 korral, mis ma eelmise tsikliga käisin (suht populaarne koht, mitte mingi nurgatagune), lasti ainult tulesid näidata ja katsuti kas esihark loksub.
Ma kujutan ette, et meil hakkab samamoodi olema. Et kui ikka väga hullu ei pane ja normaalselt üleval pead ennast tänaval, siis jamasid eriti pole. Ülevaatusel täenäoliselt hakatakse mingil hetkel seda ikka vaatama, kuigi neil 2 korral, mis ma eelmise tsikliga käisin (suht populaarne koht, mitte mingi nurgatagune), lasti ainult tulesid näidata ja katsuti kas esihark loksub.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.