GSX 600 F

Kasutaja avatar

Teema algataja
Len
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Len »

:lol: stonfree, selle taga ratta teemaga on nii, et sa mu endist ratast mäletad? RS 125 23kw, siin hooaja lõpu poole sai uus sport kolb ja silinder üle puurida jne. ja peale seda käis see 125cc 1. käiguga puhta gaasiga taga rattale, siis ma olen selles suht kindel, et kui juba nii pisike asi läks, siis mingit moodi, läheb kohe kindlasti see 600 või 750 kah. :)

Raja teemaga on nii, et no selge see, et raja ratas ta pole. Aga samas, võidu ma sõitma ei lähe ja oma lõbuks on ta mulle väga broo. Kuigi ei kujuta ette eriti, pole üldse 600 biket proovind, olen proovind 600 enduurosid ja naked pille ja sügise poole sai rajal proovida pikmalt 2005 aasta R1 , no see oli muidugi ülemõistuse äge. Aga vaatab, vaja hooaja alguse poole suts raha kokku hoida, kui üldse kohe mitte ei kannata rada, siis iga kell saab parema vastu vahetada :wink: aga ma usu, et oleks selle masinaga algul täitsa rahul. Mul sõber sõitsi kah terve hooaja gsx 750 f iga, rajal sai kah päris palju koos käidud ja polnd häda midagi, kõik on tahtmises ja sõitjas kinni 8) Aega on :) elu pikk veel ees, jõaub siin palju käredamaid pille osta, kui juba koolid läbi ja krõbisevat kah tekib, 1.se nö. suure rattana oleks täitsa äge
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”