Ettevalmistus talviseks puhkuseks
Mida inimesed sulle vastama peaksid ? Küünla kordinaate ? Kuidas saab midagi seletada, kui isegi mootori asukohta ei tea (kui sa veel ei tea siis tagakiige sees on)turtlez kirjutas:Mina sain ka siis nüüd sügisel soetatud omale kõige esimese rattaõigemini zid pilod-i ja hakkab ka mure kuidas masinat hoida,et kevadel ilusti välja ajada ja sõitma hakata.Masin on 2he taktiline.Suutsin kõik need leheküljed läbi lugeda ja lihtsamad asjad kõrvataha panna aga just kuidas ja mismoodi sellel isendil õli ise vahetada ja mootorit korras hoida sest ma ei tea tsiklitest ausalt mitte muffigi.Ma ei tea kas sellel kraanigi on aga akut mõistetavalt pole kuna tegu ju mopeediga.Ja mis koht see veel on kui küünal ära võtta ja sinna õli valada ja milline õli sinna läheb.(piinlikult on mul väga lollid küsimused
![]()
![]()
) Olen ennast ka häälestanud sellele lainele,et kevadel minna teenindusse ja lasta spetsialistidel asi kõik ära teha
"Aitäh teile tervitades turtlez "
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.