sõiduvarustuse kohta artikkel Part II - Kiivrid

Kasutaja avatar

krss
Tsikkel: Tenere, Rebel, Ninja
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas krss »

saabastegakass kirjutas:
Kiiver, mida sa igatsed on airoh s4?
Ega jah, Automaailm on tsiklivarustuse ostmiseks mitte just parim koht.
Ei ole Airoh s4. See on see Airoh, millel on päiksesirm kiivris ja mille lõuaosa saab üldse küljest ära võtta. Hirmus mugav asi iseenesest. Põhjus, miks seda taga ajan, peitub mu kiivri kasutamises: suvel ei taha kindlasti sõita kinnise kiivriga, kuid talvel (mootorkelguga) lahtise kiivriga sõitmine on ikka eriline nöök, ning kusagil Soomes -30 pakasega pole neist prillidest ja näokaitsetest eriti tolku, ilma kinnise kiivrita on "kõva tuule" käes alati külm, rohkem või vähem. Seni olen kasutanud talvel lihtsalt laenatud kiivreid, kuna paljud kaherattaliste omanikud talvel (minu) õnneks üldse oma kiivreid ei kasuta :lol:

Tegelikult kirjutasin siia praegu hoopis sel põhjusel, et olen siiani ikkagi ilma kiivrita :evil: . Ma saaksin veel aru, kui ei viitsita tegeleda maksujõuetu kliendiga, aga olen käinud aegajalt läbi neist Airohi kiivritega tegelevatest poodidest (tõsi, ka teistest, kuid pole veel kellelgi teisel sarnast mudelit letil näinud) ja isegi aktiivse otsimise peale (paari-kolme nädala tagant samade kohtade ülevaatamine) ikka omale kiivrit ei saa. Ainult Automaailmas olen neid näinud (mõni väiksem nr vist vitriinis juba üle aasta), aga alla XXL kiiver mulle pähe ei mahu ning seda numbrit ei ole seal veel kohanud, tellimise peale MINULE ei tooda, aga ma ei teagi, võibolla neid ikka tuuakse, aga ei satu täpselt samal päeval minema, kui kaup tuleb, ning keegi teine õnnelik on selle omale saanud. Igal juhul ei tule ka kaup MITTE KUNAGI täpselt sel päeval kui lubavad, aga see on juba maaletooja, mitte kaupluse probleem. Äkki keegi kogenum oskab anda nõu, mida on veel üldse võimalik teha, et soovitud kiiver kusagilt kätte saada?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”