Hiina Rolleri bensiini süsteemi vead
Moderaator: Moded
Hiina Rolleri bensiini süsteemi vead
Sai siis LÕPUKS roller korda tehtud 
aga selline värk, et miks gaasi andes välja sureb??
:s

aga selline värk, et miks gaasi andes välja sureb??
:s
Pärnu RK
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Re: Hiina Rolleri bensiini süsteemi vead
Ja misasi sul korda tehti, kui roller ei tööta-Tarmo- kirjutas:Sai siis LÕPUKS roller korda tehtud![]()

laager vahetati ära 
aga õhu filtrit polnud peal ja siis ma arvan et soga läks sisse pumpasin läbi nüüd natuke parem :p

aga õhu filtrit polnud peal ja siis ma arvan et soga läks sisse pumpasin läbi nüüd natuke parem :p
-Tarmo- kirjutas:Bensu pumpa polegiats91 kirjutas:sellel masinal ei olegi bensupumpa![]()
aga ilmselt segu liiga lahja või kuskilt midagi umbes ja ei lase bensiini piisavalt peale.. kontrolli vaakumklapp üle..
vaakum klapp on korras
imesin sealt siis jooksis bena nii mis kole( vastu maad)
Pärnu RK
-
Einohh, mina ikka harjunud, et kui asi tehakse korda, siis on ta ka korras.-Tarmo- kirjutas:laager vahetati ära
Praegusel juhul oled ju küll pügada saanud, kuna remonti viisid mittetöötava ja tagasi said samuti mittetöötava. Ja ise veel nii rahul

no siis on seal paranduses nõrgad vennad kes mootori kap remonti tehes ei tee seda korralikult st mootori remonti tuleb teha puhtalt nii kuidas võimalik.-Tarmo- kirjutas:eii kui paranduses seisis siis läks soga sisse nüüd on õhukas peal!
Viimati muutis oltc1100, 14 Nov 2006, 15:54, muudetud 1 kord kokku.
-
Kap. remondiks nüüd küll pelgalt väntvõllilaagri vahetust pidada ei saa. Ja mustuse sisseajamist, seda arvas ju ainult teemaalgataja. Sügavalt kahtlen selles...oltc1100 kirjutas:no siis on seal paranduses nõrgad vennad kes mootori kap remonti tehes ei tee seda korralikult st mootori kap remonti tuleb teha puhtalt nii kuidas võimalik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.