selle talve projektid
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Tegu on sama mootoriga mis igasugustel muudel 50ccm ja 4takti freedodel ja asjadel. Muidu on külje peale kirjutatud Malaga.Justice kirjutas:Vaat, sellisest vennast peaks me kõik eeskuju võtma![]()
Ainuke projekt selle teema jooksul (j2llegi minu arvamus, kuid usun et paljud on minuga nõus)
Aaga mis hiinaka nimeks ?
freedo ?
Või miski muu .
Kust üldse tulid sellise idee peale ?
Üks küsimus veel siis, et nagu sul mingi sumpat ka veits timmitud ?
Asi hakkas arenema biker suurtest tuunijatest, kuid minu soov oli teha midagi erilist ja muidugi ise valmistada enamus detaile, mitte internetipoest kõige lahedama nime ja suurima hinnaga asju tellida, mitte nagu enamus siinsetest inimestest.
Summutaja torustik on väänatud ise ning suurema diameetriga võrreldes orig. toruga. otsas on ise valmistatud villkamber, mis on ikkagist mõeldud vastusurve mitte hääle jaoks

Lisainfoks veel seda, et esimene mootor jooksis mul nii õnnetult kokku, et mootoris olnud küttesegu ja õli süttisid, ning terve mootori plokk deformeerus kuumuse tõttu. Põhjus oli kolvis , mille ma olin liiga kergeks ajanud (ja seda paksuse arvelt), ning sinna põles suur auk sisse ja nii siis need asjad hakkasid seal reageerima

Viimati muutis Kalapea, 09 Nov 2006, 19:53, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.