Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!
Moderaator: Moded
-
-
-
Teema algataja
Tere! Juhtus siis jah selline asi nagu videos näha. Külg läks natuke palju ette ja õla peale ma kukkusingi. Kõige hullem oli asja juures see ,et suvel kukkusin ka tagarattal sõites nii ,et õlg tuli jakust välja. Kuid siis õnnestus mul mingil ime kombel ise kuidagi õlga tagas oma kohale saada. Seekord nii lihtsalt ei läinud. Tänu arstidele pandi mul õlg tagasi oma kaohael ja asi korras jälle. Muidugi kui nüüd peaks õlg jälle jaksut välja tulema siis seda enam nii lihtsalt tagasi ei sa. Nüüd tuleb mingi kuu aega ravida ja siis vaikselt ,tasaksesi jälle üritama hakata. 

-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Rahunege nüüd maha! Sõprade ees ma kekutama nüüd kül ei hakanud. Panin laksu, paranen ära ja hakkan jälle vaikselt sõtma. Kui seda kekutamise juttu uskuda siis kekutavad siin paljud kes talvel videosid teevad. Lihtsalt on mõningad lollid kes ostivad libedaid teelõike, kukuvad, naeravad ja sõidavad jälle edasi.
Võin ju sõita ka kuradi nii ,et ei lase perset eriti ette, aga minuarust pole sel ju mõtet. Me teem seda ju ikkagi selleks ,et nalja saaks.
Võin ju sõita ka kuradi nii ,et ei lase perset eriti ette, aga minuarust pole sel ju mõtet. Me teem seda ju ikkagi selleks ,et nalja saaks.
Viimati muutis siims, 05 Nov 2006, 22:30, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
selle vennaga me sõitsimegi paar päeva tagasi muraveiga. nos11 ainult lendas kastist ühest äärest teise. ta oleks peaaegu hamba välja löönudnos11 kirjutas:Muraveiga on kyll väga tuus talvel sõita!
ise olen taga istund külg ees koguaeg,eriti on hea kahekesi sõita kuna siis kui kinni jääd valli siis pole probleemivaälja tõugata!
aga kui kinni ei jää on parem yksi sõita;D
aga äkki keegi teeks video kus rolleritega talvel kylg ees sõidetaks

Viimati muutis oltc1100, 07 Nov 2006, 07:43, muudetud 1 kord kokku.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ise olen sõitnud ... nn 3m tundi kokku ... driftind jne
... talvel ... J22 peal on minu arvates v2ga mõtetu ... sest rehv ei haaku ja jalad ka mitte
... noh rehvid peaks ära vahetama
... aga Muidu lume peal ... on t2itsa normaalne
... Kindlam sõõrikuid teha aga jh ... eks ta ka ole natuke libe
... aga jah terve talv on ees ,,, vaatab üldse kas panen garaasi 

minuarust on ikka jumala mega talvel lumel sõita rolleriga
ma igapäev ikka umbes tunnike ´driftin´. Julmalt äge.......aga ohtlik olen mitu korda peaaegu ümber kukkund ning paar korda isegi kukkusin aga õnneks siis ei ole hoogugi õiget sees olnud.Nii et roller pole viga saanud.
ma igapäev ikka umbes tunnike ´driftin´. Julmalt äge.......aga ohtlik olen mitu korda peaaegu ümber kukkund ning paar korda isegi kukkusin aga õnneks siis ei ole hoogugi õiget sees olnud.Nii et roller pole viga saanud.
NSR125R,RMZ250,RMZ450,LTR450,XV535,CBR600RR,GSXR600,650ieGARDA,650ie
-
Teema algataja
no loogiline ju et ratas käib ringi tühjalt.. niisama suvevarustuses on mõtetu ju lasta.. pole ju lahe kui roller sult alt ära lihtsalt jookseb.. kuid pange naelad alla on palju vaffam.. ise peaks saama äkki selle nädala lõpuks hiljemalt alla (vähemalt loodan nii).. ootan sisekummi talvekummidele..
Soovitan siiralt hakata otsima endale talvekumme.. knobbysid müüakse ju paljudes kohtades ma kujutan ette... ja naelad lasete sisse naelutada ja mida paremat saab veel tahta...
Soovitan siiralt hakata otsima endale talvekumme.. knobbysid müüakse ju paljudes kohtades ma kujutan ette... ja naelad lasete sisse naelutada ja mida paremat saab veel tahta...
-
Teema algataja
vaja läheb krossikumme , nendele sisekumme ka kuna krossikummid eipea õhku niihästi kui tänavasõidukumm... tuleb lasta kummid ära naelutada.. soovitatavalt liimnaelad(liimiga sisse) panna siis eitule niikergelt välja... kakkuge gondlid maha.... ainult hädavajalikud jeblakad külge... mul endal on aint sadul koos kopsikuga... ülejäänud on vanadest KTM juppidest , Alumiiniumplaadist ja ees oli veekanistri üks külg... aa ja käekaitsmed ka krossikaomad et näppudel külm poleks ja kukkudes kaitseks... pilte veel eisaa kuna mul iste katki... pean selle korda saama ja bensupaagi uue sebima kuna see ka puru veel... perset kaitseb metallraam... ise keevitatud.... mul vähemalt.... tehke paberipeale jooniseid ja mõelge kuidas kergem ja tõhusam teha oleks...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.