Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
aga avaldame siis lingid ka!!! väga pro et raffas ikka selliste asjadega tegeleb.. talv ja libedad teed selleks ongi ju... põhiasi et ei hakkaks ohtlikuks muutuma kaasliiklejatele, muud pole midagi... aga isiklikult soovitan ka talvekad alla panna kuna nende suvekatega ei ole see üldse tore tegelikult.. ja talveplastikud kindlasti külge, kuna talvel ju plastikud jube muredad.. see on soovitus, mitte et mul endal oleks nii juhtunud, kuid enne karta kui kahetseda. 

-
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
sa võid sõbra asemel minu kasutajanime ka kirjutada:D:Dbrooker kirjutas:Ise sai kh täna pandud ringi sõbraga.. Suurematel teedel annab sõita aga kõrval teedel raske .. Gaasi keerad põhja on kylg kohe ees.. rahulikult sai lasta.. pidurit vajutades tõmbas kh ikka kylje ette.. tegelt suht lõbus on harjutada !
Aga jah, suht libe on!!
Pidrudada on raske:D
Viimati muutis harrisan, 03 Nov 2006, 21:03, muudetud 1 kord kokku.
atm on talvemasin.
sõitsin terve eelmine talv atmiga ringi.
tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha.
ärge ostke mingit honda diot vaid atm ja lõbu kui palju:)
kas sinna jäärajale aint rollerid ,nii et atmiga ei saaks võidu kimada?

tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha.

LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
ATM-iga pole vist väga kõrge kukkuda ka....nummert kirjutas:atm on talvemasin.
tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha.![]()
Aga kas sul võttis ka külje kergelt ette, sellel eelmise aasta mudelil on ju suht võimas mootor?
Rolleriga tuleb külg ikka VÄGA kergelt ette:P
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Nagu öeldud, siis ettekujutus puudub, mul tulemas esimene talv rolleriomanikuna, nii et ootan huviga pilte.m2tt kirjutas:mitte sa ei kaitse plastikuid vaid teedki teised plastikud külge..kartoška kirjutas:Kui kellegil on pilte neist "monstrumitest" siis sooviks väga näha, saaks ise kah mingi ettekujutuse, kuidas neid plastikdetaile siis ikkagi kaitsta.

-
Teema algataja
proovin teha kiiresti.. kuna mitte et ma teistele ainult näidata tahaks ja õpetusi jagada, vaid enda huvi asjavastu nagu rohkem.. eks me koos valmariga hakkame timmima.. ma vaatan kuidas tal ka asi tehtud.. ja ega valmaril ka kerge pole, kuna ta pole ise asja kokku varem pannud.. eelmise omaniku teema ju:D aga samas vägev aparaat oli igaljuhul kui olid taliplastikud küljes
ja ega igalühel tuleb see erinev ju.. samas kui kõik näitavad ka enda omad etrte oleks vägev..
Ärge lootkegi et talveplastikutega mingit ilu saate rolleritest! Esiteks on need kaitseks raami kriipimise eest ja ka igasugused voolikud mis jooksevad... igaljuhul natuke kannatust veel ja eks siis näete ka, kui keegi ette ei jõua esimesena selle tegemisel.

Ärge lootkegi et talveplastikutega mingit ilu saate rolleritest! Esiteks on need kaitseks raami kriipimise eest ja ka igasugused voolikud mis jooksevad... igaljuhul natuke kannatust veel ja eks siis näete ka, kui keegi ette ei jõua esimesena selle tegemisel.
oleneb kuidas gaasi keerasid.aga talvel merepeal oli vägakõva sõita.tegime raja ja kimasime...harrisan kirjutas:ATM-iga pole vist väga kõrge kukkuda ka....nummert kirjutas:atm on talvemasin.
tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha.![]()
Aga kas sul võttis ka külje kergelt ette, sellel eelmise aasta mudelil on ju suht võimas mootor?
Rolleriga tuleb külg ikka VÄGA kergelt ette:P

aga 360 meie hakkama ei saand ..lasin neljandaga punn põhjas no mingi 60-70 ja tegin mingi 270 ära lõpuni ei saand..
keegi teeb suure hoopealt ära? ja sõidab edasi?(atmiga)
LaulasmaaMotoClub
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Diot ärge ostke, pidavus 0. Vb. sellest,et rehvid täiesti siledad, korra proovisin, rohkem ei proovi ka. Diol veel see viga,et esiots maru kerge, ja libiseb alt.
Talvelv ongi vist atv-ga ,või muraveiga kõige lahedam. Eelmine aasta sain sõita 150 atv-ga. peale 50km/h läks ära jubedaks:D. Muster oli all, sai minema küll ,ja pidama.Muidu mul ka sõbrad sõidavad, üks zenithiga, minema ei saa ültse, tal väike tuning ka. Kui mingi nööri ümber taga ratta tõmbas siis paar km sai sõita enam vähem, aga see oli ka kõik. Wallaroodega on ka suht hea, pidavust on ,ja jalad saab kenasti kõrval hoida. Päris jõhkralt kütetakse nendega. zenith jäetakse koguaeg tahapoole:D
Talvelv ongi vist atv-ga ,või muraveiga kõige lahedam. Eelmine aasta sain sõita 150 atv-ga. peale 50km/h läks ära jubedaks:D. Muster oli all, sai minema küll ,ja pidama.Muidu mul ka sõbrad sõidavad, üks zenithiga, minema ei saa ültse, tal väike tuning ka. Kui mingi nööri ümber taga ratta tõmbas siis paar km sai sõita enam vähem, aga see oli ka kõik. Wallaroodega on ka suht hea, pidavust on ,ja jalad saab kenasti kõrval hoida. Päris jõhkralt kütetakse nendega. zenith jäetakse koguaeg tahapoole:D
-
Teema algataja
Mul oli mingi ~160-170 lauaga mees taga. mul on isegi video olemas aga mul oleks see vaja lõigata siis saaks yless ka panna. vot see oli nagu elu kõva oleks ta seal taga kukkund siis oleks ta jumalast lõhki ka old aga ei kukkund. lauaga veits parem kui kelguga, lauaga on parem taga pysida ikkagi. aga kui mööda teed sõita siis saab kelguga ka. aga ma sõitsin mööda põldu.
-
Teema algataja
Tänane sõit, mõnele lõppes väga kurvalt kahjuks. Kasutaja Siims räägib äkki täpsemalt kuidas gilera teda alt vedas. --> www.zone.ee/margoz
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.