Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
m2tt

Lugemata postitus Postitas m2tt »

aga avaldame siis lingid ka!!! väga pro et raffas ikka selliste asjadega tegeleb.. talv ja libedad teed selleks ongi ju... põhiasi et ei hakkaks ohtlikuks muutuma kaasliiklejatele, muud pole midagi... aga isiklikult soovitan ka talvekad alla panna kuna nende suvekatega ei ole see üldse tore tegelikult.. ja talveplastikud kindlasti külge, kuna talvel ju plastikud jube muredad.. see on soovitus, mitte et mul endal oleks nii juhtunud, kuid enne karta kui kahetseda. :D

Roller Men

Lugemata postitus Postitas Roller Men »

Aga äkki annate interneti lehekülgi kus on võimalik osta talve gondleid?

Tahaks ise ka endale muretseda, sest kui külili paned siis jama lahti nende gondlitega. :?

Let´s race on ice :twisted:

Teema algataja
m2tt

ma ei usu et selliseid asju nagu talvegondleid eraldi on.. eks nad tuleb ikka ise teha. paks plastmass (vanad kanistrid ja plastik tükid, mis oleks suht paksud et löögile vastu peaks kui kukud)...

Roller Men

Ei olegi..:O
Ise valmistamine on juu ilm suht raske.

Teema algataja
m2tt

ei ütleks.. nikerdamist on muidugi jah... kuid kes tahab võib ju ka sõita teste plastikutega.. ja noh lihtsalt osta 2 paari ja igapäev jootekolviga paranda.. :D:D:D
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

on olemas üks veel mugavam ja odavam võimalus - igasugused plastikud küljest lihtsalt ära võtta ja sõita rahulikult luukerega. Samuti eemaldada aku ja kasutada kickstarti ning soovitan soojalt eemaldada ka põrand ja paigaldada jalgealuse tagaosasse normaalsed jalapulgad.
hälvik

Roller Men

Aga, et siis terve talv otsa peaks roller seisma "luukerena" juu.

Tahaks, et ikka plastikud oleks küljes, et mugavam oleks sõita ringi ka mujal kui kuskil kodu platsil.
Noh kui jääl sõita siis küll oleks mõtekam sõitma ilma gondliteta.
Aga oleks küsimus kas keegi jõgevamaalt ka rolleriga sõidab?
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Täna nägin, kuidas kaks poissi lasid CPI'ga ringi. Ju siis kannatab sõita küll, kuna tagaistujal polnud kiivritki peas.

Aga homme löön autol kindlalt naelad alla, sest suverehvidega sõita väiksematel tänavatel suht võimatu.
Derbi-The RED power

Teema algataja
kartoška

Lugemata postitus Postitas kartoška »

Kui kellegil on pilte neist "monstrumitest" siis sooviks väga näha, saaks ise kah mingi ettekujutuse, kuidas neid plastikdetaile siis ikkagi kaitsta. :)

Heikster

Lugemata postitus Postitas Heikster »

Sai ka ise täna veits jää-ja lumesõitu harjutatud,pidama hästi ei saa,mul aint esipidurid kh,a saab hakkama,vaatasin et kuskile lund polnud kah visanud nii et midagi hullu ple,mul street kummid all mõlemad,nii et suht raske ikkagi
Kasutaja avatar

brooker

Lugemata postitus Postitas brooker »

Ise sai kh täna pandud ringi sõbraga.. Suurematel teedel annab sõita aga kõrval teedel raske .. Gaasi keerad põhja on kylg kohe ees.. rahulikult sai lasta.. pidurit vajutades tõmbas kh ikka kylje ette.. tegelt suht lõbus on harjutada ! :wink:
Pilt

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

brooker kirjutas:
Ise sai kh täna pandud ringi sõbraga.. Suurematel teedel annab sõita aga kõrval teedel raske .. Gaasi keerad põhja on kylg kohe ees.. rahulikult sai lasta.. pidurit vajutades tõmbas kh ikka kylje ette.. tegelt suht lõbus on harjutada ! :wink:
sa võid sõbra asemel minu kasutajanime ka kirjutada:D:D
Aga jah, suht libe on!!
Pidrudada on raske:D
Viimati muutis harrisan, 03 Nov 2006, 21:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

nummert

Lugemata postitus Postitas nummert »

atm on talvemasin.:)
sõitsin terve eelmine talv atmiga ringi.
tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha. :lol:
ärge ostke mingit honda diot vaid atm ja lõbu kui palju:)
kas sinna jäärajale aint rollerid ,nii et atmiga ei saaks võidu kimada?
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)

harrisan

Lugemata postitus Postitas harrisan »

nummert kirjutas:
tagakummil oli peaaegu 0 muster aga pidavus oli täitsa hea sõbrad rolleritega kadusid seljataha. :lol:
ATM-iga pole vist väga kõrge kukkuda ka....
Aga kas sul võttis ka külje kergelt ette, sellel eelmise aasta mudelil on ju suht võimas mootor?
Rolleriga tuleb külg ikka VÄGA kergelt ette:P

Teema algataja
m2tt

kartoška kirjutas:
Kui kellegil on pilte neist "monstrumitest" siis sooviks väga näha, saaks ise kah mingi ettekujutuse, kuidas neid plastikdetaile siis ikkagi kaitsta. :)
mitte sa ei kaitse plastikuid vaid teedki teised plastikud külge..
Kasutaja avatar

Timmo

Lugemata postitus Postitas Timmo »

m2tt sul endal on need nn ''talvegondlid'' peal ültse v? tee pilti kui on :wink: aga tõmmate ketid ümbes rehvidele ja sõita ka suht hea. aga seda lõbu enam kaua pole sest teisipäevaks lubas vihma = lörts :evil:
Pilt
Pilt

Teema algataja
m2tt

endal pole veel.. eelnevalt kirjas ka et lähima 2-nädalajooksul saab.. kasutaja valmar kui kunagi maabub siin mandril siis võib täpsemalt rääkida.. tal olemas .. kuid mitte peal.. lihtsalt külge kruvida

Teema algataja
kartoška

Lugemata postitus Postitas kartoška »

m2tt kirjutas:
kartoška kirjutas:
mitte sa ei kaitse plastikuid vaid teedki teised plastikud külge..
Nagu öeldud, siis ettekujutus puudub, mul tulemas esimene talv rolleriomanikuna, nii et ootan huviga pilte. :)

Teema algataja
m2tt

proovin teha kiiresti.. kuna mitte et ma teistele ainult näidata tahaks ja õpetusi jagada, vaid enda huvi asjavastu nagu rohkem.. eks me koos valmariga hakkame timmima.. ma vaatan kuidas tal ka asi tehtud.. ja ega valmaril ka kerge pole, kuna ta pole ise asja kokku varem pannud.. eelmise omaniku teema ju:D aga samas vägev aparaat oli igaljuhul kui olid taliplastikud küljes :D ja ega igalühel tuleb see erinev ju.. samas kui kõik näitavad ka enda omad etrte oleks vägev..

Ärge lootkegi et talveplastikutega mingit ilu saate rolleritest! Esiteks on need kaitseks raami kriipimise eest ja ka igasugused voolikud mis jooksevad... igaljuhul natuke kannatust veel ja eks siis näete ka, kui keegi ette ei jõua esimesena selle tegemisel.
Kasutaja avatar

nummert

Lugemata postitus Postitas nummert »

harrisan kirjutas:
nummert kirjutas:
ATM-iga pole vist väga kõrge kukkuda ka....
Aga kas sul võttis ka külje kergelt ette, sellel eelmise aasta mudelil on ju suht võimas mootor?
Rolleriga tuleb külg ikka VÄGA kergelt ette:P
oleneb kuidas gaasi keerasid.aga talvel merepeal oli vägakõva sõita.tegime raja ja kimasime... 8)

aga 360 meie hakkama ei saand ..lasin neljandaga punn põhjas no mingi 60-70 ja tegin mingi 270 ära lõpuni ei saand..
keegi teeb suure hoopealt ära? ja sõidab edasi?(atmiga)
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)

Teema algataja
rass999

Lugemata postitus Postitas rass999 »

mina sõidan aga mul on derbi senda 50 :D
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Sai eile kahe ATV'ga ringi rallitus linnavahel. Täitsa tore oli :) .
Derbi-The RED power

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

Muraveiga on kyll väga tuus talvel sõita!
ise olen taga istund külg ees koguaeg,eriti on hea kahekesi sõita kuna siis kui kinni jääd valli siis pole probleemi :roll: vaälja tõugata!
aga kui kinni ei jää on parem yksi sõita;D
aga äkki keegi teeks video kus rolleritega talvel kylg ees sõidetaks :P

Teema algataja
Robska

Lugemata postitus Postitas Robska »

Diot ärge ostke, pidavus 0. Vb. sellest,et rehvid täiesti siledad, korra proovisin, rohkem ei proovi ka. Diol veel see viga,et esiots maru kerge, ja libiseb alt.
Talvelv ongi vist atv-ga ,või muraveiga kõige lahedam. Eelmine aasta sain sõita 150 atv-ga. peale 50km/h läks ära jubedaks:D. Muster oli all, sai minema küll ,ja pidama.Muidu mul ka sõbrad sõidavad, üks zenithiga, minema ei saa ültse, tal väike tuning ka. Kui mingi nööri ümber taga ratta tõmbas siis paar km sai sõita enam vähem, aga see oli ka kõik. Wallaroodega on ka suht hea, pidavust on ,ja jalad saab kenasti kõrval hoida. Päris jõhkralt kütetakse nendega. zenith jäetakse koguaeg tahapoole:D

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

parim on ikka kelguga uskuge mind(Y). 200 sajaga mööda lund lennata mmm...

Teema algataja
nos11

Lugemata postitus Postitas nos11 »

serengeti kirjutas:
parim on ikka kelguga uskuge mind(Y). 200 sajaga mööda lund lennata mmm...
kelguga saab talvel nii nalja kui paned kelgu mingisugusele masinale taha! väga tuus soovitan järgi proovida :wink: omad kogemused!

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Mul oli mingi ~160-170 lauaga mees taga. mul on isegi video olemas aga mul oleks see vaja lõigata siis saaks yless ka panna. vot see oli nagu elu kõva oleks ta seal taga kukkund siis oleks ta jumalast lõhki ka old aga ei kukkund. lauaga veits parem kui kelguga, lauaga on parem taga pysida ikkagi. aga kui mööda teed sõita siis saab kelguga ka. aga ma sõitsin mööda põldu.

Teema algataja
-N!gHtY-

Lugemata postitus Postitas -N!gHtY- »

Kelguga on ülipull...
Käisime eelmine talv lennujaamas sõitmas...

ATV-ga on ka ülipull, kui võimalik siis sõitke tagaveoga, palju lahedam...

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

quadiga on ikka mega sõita talvel, käna oli aint valus panna (moon)
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

margoz

Lugemata postitus Postitas margoz »

Tänane sõit, mõnele lõppes väga kurvalt kahjuks. Kasutaja Siims räägib äkki täpsemalt kuidas gilera teda alt vedas. --> www.zone.ee/margoz
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”