Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Lumi tuli maha ja valgeks läks maa!!
Nii rollerdajad.. paljudel on rollerid puki otsa pandud ja seinale tõstetud.. kuid mehed kes naudivad talvemõnusid ja tahavad ka kogemusi saada siis neile on järgnev tekst:
Paljud on teist ka talirollerdajad? Kes sõidavad jäärada rolleritega?
Andke endast teada sest talvel kui paras raffas koos võiks ju isegi mingi kokkusaamise korraldada kuskil rajal.
Suvel oskavad küll asfaltit pidi sõita kõik ja gaasi põhja keerata, kuid mis talvel ka osatakse?
Rääkige oma kogemustest ja ka sellest kuidas keegi valmistub talvehooajaks? Ja see pole kindlasti võimalik et ainult Türil sõidetakse jäärada rolleritega? või kuidas lood on? vaikus.. pole nagu sellist teemat ka enne.. isegi hilja peale jäänud asi. Viimane aeg tegutsema hakata.
Nii kutid tehke nüüd häält!
Paljud on teist ka talirollerdajad? Kes sõidavad jäärada rolleritega?
Andke endast teada sest talvel kui paras raffas koos võiks ju isegi mingi kokkusaamise korraldada kuskil rajal.
Suvel oskavad küll asfaltit pidi sõita kõik ja gaasi põhja keerata, kuid mis talvel ka osatakse?
Rääkige oma kogemustest ja ka sellest kuidas keegi valmistub talvehooajaks? Ja see pole kindlasti võimalik et ainult Türil sõidetakse jäärada rolleritega? või kuidas lood on? vaikus.. pole nagu sellist teemat ka enne.. isegi hilja peale jäänud asi. Viimane aeg tegutsema hakata.
Nii kutid tehke nüüd häält!
Ütleme nii, et kui maas on korralik jää autoteel, ja kui sul piike all pole ei mängi enam kogemused rolli.
Kuid kui tee on kattunud lumega ja kinni tambitud ka veel, ehk mitteväga tiheda liiklusega teed, siis seal on suhteliselt lahe sõita, saad pidurdamisi proovida, veidi libiseda , mina olen suve slikkidega sõitnud sellistel teedel, saab täitsa oma sõidud tehtud.
Kuid jäärajale sobivad veidi teised masinad, rolleritega saab ka aga pole suurt mõtet seal variaatoriga jännata.
Kuid kui tee on kattunud lumega ja kinni tambitud ka veel, ehk mitteväga tiheda liiklusega teed, siis seal on suhteliselt lahe sõita, saad pidurdamisi proovida, veidi libiseda , mina olen suve slikkidega sõitnud sellistel teedel, saab täitsa oma sõidud tehtud.
Kuid jäärajale sobivad veidi teised masinad, rolleritega saab ka aga pole suurt mõtet seal variaatoriga jännata.

-
Teema algataja
aga see just teebbki asja põnevaks et siis oleksid kõigil rohkem võrdsed tingimused.. sest võimsus ei mängi rolli eriti enam jääpeal.. ma saan aru et paljud ka kimavad autodega ja mina samuti kuid kui meil juba mõnusad ja vägevad "mööd" on siis võiksime ka midagi pulli korraldada..
Keerame talveplastikud külge ja talvekummid alla... ja isegi tavalisel jääl on pidamist nendega.. seal tulevadki just oskused ja kogumused mängu et kes ja kuidas sõidab.. kui on talve plastikud ei ole ja ka kahju kukkuda... igaljuhul pulli peab saama.
Ise igaljuhul olen ka lootusetult hiljaks jäänud ja hakkan juba homme talveplastikuid kokku treima!:D kummid olemas see on vähemalt hea-
Keerame talveplastikud külge ja talvekummid alla... ja isegi tavalisel jääl on pidamist nendega.. seal tulevadki just oskused ja kogumused mängu et kes ja kuidas sõidab.. kui on talve plastikud ei ole ja ka kahju kukkuda... igaljuhul pulli peab saama.
Ise igaljuhul olen ka lootusetult hiljaks jäänud ja hakkan juba homme talveplastikuid kokku treima!:D kummid olemas see on vähemalt hea-
-
Teema algataja
no aga pane käppelt kokku.. ja kindlasti lisage ka pilte oma rolleritest kui neil on seljas talvekasukad.
ma tean et need rollerid muutuvad küll monstrumiteks kuid seda vägevam.. ega talvel sul keegi ilu vaata.. loll on see kes hakkab originaalplastikutega kimama.. esimene kukkumine ja siis järgneb rolleri müük, kuna pole raha uute jaoks...
loogiline tulebki tegeleda.. esialgsetel andmetel on Türilt näiteks 3 inimest sõitjad.. 1 inimest 100% ei ole kindel aga mina ja Valmar kindlasti oleme!

loogiline tulebki tegeleda.. esialgsetel andmetel on Türilt näiteks 3 inimest sõitjad.. 1 inimest 100% ei ole kindel aga mina ja Valmar kindlasti oleme!
-
Teema algataja
eelmine suvi sai isegi päris palju paarutatud talvel
Kogemustest ei viitsi rääkima hakata aga suht lõbus oli.
Jääraja kohapealt mõtlesin et kui juba korraldati rollerite ringraja võistlusi(brauer moto poolt vist) et kas nad ei tahaks ka jääraja võistlusi korraldama hakata kui on piisavalt osavõtjaid.

Jääraja kohapealt mõtlesin et kui juba korraldati rollerite ringraja võistlusi(brauer moto poolt vist) et kas nad ei tahaks ka jääraja võistlusi korraldama hakata kui on piisavalt osavõtjaid.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

Minul on küll ATM aga talveks valmistusin mina sellise rehviga...
Kui keegi väga soovib, siis üks selline 10" veljele on mul veel olemas

kust ostsid selle ja seal 12 tolliseid ka oli v?g2ngster kirjutas:Minul on küll ATM aga talveks valmistusin mina sellise rehviga...

Otsin need naabrionksi käest.. mõlemad rehvid on 10" ja ennem mind olid nad miskise aiatraktori all...
Siiani lumesees läbivusega rehvidega seoses probleeme olnud ei ole.. 30-40cm lumevallid enam probleemiks ei ole... Küll on aga ainuke probleem see, et karpa ja mootor tahavad vägisi lumealla mattuda... peab vist miskit lumekaitse asja ette aretama
samas ei tohiks olla problemi neid rehve jää jaoks kohandada.. Muster iseeneset on küllalti paks et sealt kruvid läbi keerata..
ahjaa, õhukummi velje sees ei ole, rehv ise on nii tugev, et suudab oma vormi hoida..
Siiani lumesees läbivusega rehvidega seoses probleeme olnud ei ole.. 30-40cm lumevallid enam probleemiks ei ole... Küll on aga ainuke probleem see, et karpa ja mootor tahavad vägisi lumealla mattuda... peab vist miskit lumekaitse asja ette aretama

samas ei tohiks olla problemi neid rehve jää jaoks kohandada.. Muster iseeneset on küllalti paks et sealt kruvid läbi keerata..
ahjaa, õhukummi velje sees ei ole, rehv ise on nii tugev, et suudab oma vormi hoida..
-
-
- Kontakt:
Olen siis kah mingi viimased nädal aega ringi driftind nii metsas kui tänavatel - suhteliselt lõbus on olnud. Autotee kui selline iseenesest väga libe pole, kui just ei kihuta eriliselt. Eile käisime siis mina, sõdur ja ken Pirita Kose tänavatel, ei nalja sai. Vahepeal paarutas üks Yamaha Raptori quad ka siin ringi. Ei soovitan kõigile, kuid enne harjuge libedaga ära, sest väike viga ja külg maas.
-
- Kontakt:
Minuteada -49.9ccmil pole vajagi talverehve, täna sõitis minust üks korrapidaja mööda, ei teinud ta teist nägugi. Ilmselt peab paika see, et senikaua kui julged, senikaua sõida. Muidugi kui keset Pirita teed driftima hakkad võtavad politseipoisid su kiirelt rajalt maha.milko111 kirjutas:Talvel on yli k6va s6ita.See talv tuleb mull juba 3. kui ma s6idan.Aga see v6istluste teema on v22gagi huvitav
.A mul selline kysimus et osad r22givad et kui kaherattalisel talvekad all et siis peax ka s6ita tohtima, et kui palju see paika peab ???
Kuni 1 detsembrini võid ilma naelkummita sõita. siis edasi on juba asi jama.xzburnoutzx kirjutas:Minuteada -49.9ccmil pole vajagi talverehve, täna sõitis minust üks korrapidaja mööda, ei teinud ta teist nägugi. Ilmselt peab paika see, et senikaua kui julged, senikaua sõida. Muidugi kui keset Pirita teed driftima hakkad võtavad politseipoisid su kiirelt rajalt maha.milko111 kirjutas:Talvel on yli k6va s6ita.See talv tuleb mull juba 3. kui ma s6idan.Aga see v6istluste teema on v22gagi huvitav
.A mul selline kysimus et osad r22givad et kui kaherattalisel talvekad all et siis peax ka s6ita tohtima, et kui palju see paika peab ???
-
Teema algataja
No kindlasti tohib sõita.. kuna sa ei tohi muutuda teistele ohtlikuks ainult.. aga kui saab mingi raffa kokku siis saab ju alati mõelda ka võistlustele.. aga ei ole mõtet 5 inimesega pidada võistlusi... aga piike ei ole mõtet panna ma arvan.. muidugi on parem sõita ja puha kuid kui palju neid on? kui võistlusteks läheb ja 2 inimest on piikidega siis ka mannetu.. kui saab klassidesse ilusti jagada ja kõigil ühed naelad siis oleks minuarust parem.. muidugi võimsamad rollerid jah veavad üle selle liiga.. kuid kui paneks nt paika juba et mis kubatuuriga rollerile mis nael läheks seda lihtsam oleks ju hiljem. Mis te arvate?
-
Teema algataja
olete proovinud piigiga?? paljudel jõuab seda vedada? muidugi eks igaüks teab mida teeb kuid mõelge ka tulevikule ja võistlustele.. kas poleks lahe teha jääraja võistlusi??? palju koguks meie rolleriliiga sellega kuulsust.. pärast on uudistes ja puha asi.. aga mida me tahame sellega saavutada?? nalja ikka nalja, et oleks rohkem võistlejaid ja põnevust.
-
Teema algataja
-
..
Mul on hiinakas ja sõitsin eile ........
Väga võimatu polegi aga seisma jäämisega on probleeme:D
Ja gondlite pärast ei muretse..
Väga võimatu polegi aga seisma jäämisega on probleeme:D
Ja gondlite pärast ei muretse..
Pärnu RK
mina olen küll talviti igasuguste kaherattalistega sõitnud. viimane talv kui sain rolleri siis sellega kohalt küll eriti ei saanud, sest ratta tõmbas ringi aga kui minema sain siis ikka kurvis oli külg ees. eile näiteks ajasin muravei käima ja sellega sai ka natuke külg ees sõidetud. lahe oli
krossikaga pole veel lumega sõitnud aga lähipäevade jooksul on küll plaanis. kunagi sai mini mopeedidega jõe peal jäärada sõidetud mis oli ka üli lahe. igatahes mina küll ühtegi masinat talveunne ei pane vaid sõidan talvel täiega

Mul on dio:P. Aga jah, päris äge on, aga ka ohtlik.... Kodu lähedal üks õueala tee, seal on tee jääs ja libe, päris äge on:D.shadows kirjutas:Tuleb osta endale üks Honda Dio, viia sõidukorda ja voila, mul siin üks saadaval, peaks tegelema jah kui on ka rohkem huvilisi.
Aga jah, varsti panen rolleri talvekorterisse ära...
Aga jah, suurematel teedel pole probleemi, aga seal kus on jääs, ja liiv pole aindanud eriti palju seal tekib probleeme kohapealt minekuga:P(ratas läheb nii kergelt all ringi).
Ma proovin täna ühe video teha ja üles panna:Pmiku00 kirjutas:ise käisin kah just eile sõitmas;) taga täiesti sile kumm suht nõme on koha peale seisma jääda lume peal kuna ilma ketsita ei saa minema. täna tuleb ka linna peal ära käia, kuid asi on väga huvitav väga palju sõidu kogemust saab;) keegi võiks mõne video kah teha???
-e-
krt, ei õnnnestunud täna videot teha..., unustasin digika koju!
Viimati muutis harrisan, 03 Nov 2006, 17:23, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.