Vajaks infot - mida vaadatakse esmaülevaatusel ?

kohvikslastudklapipesa

Lugemata postitus Postitas kohvikslastudklapipesa »

Sturm kirjutas:
Minu YZF750R-l mõõdeti Saue ARK-s pikkus kõrgus ja laius lenksust, vaadati eelmiste dokumentide alusel raami ja mootori numbrit ning oligi kõik.

Edit: siis veel seda ka, et kui sul asi laiali on kistud, siis võib juhtuda, et jutule üldse ei võeta. Mul klubikaaslane saadeti ümberehitatud R1-ga minema ja öeldi, et pole originaalkonditsioonis. Kui Sul aga on kõik tuled viled ja peeglid ja muu seadusega kästud olemas, siis on variant, et kui vanadel on hea tuju, saad apelleerida sellele, et: ausõna-see-oligi-selline-kui-ma-ta-ostsin.

Tegemist oli tsikliga mis remondi ja värvimise jaoks laiali katkutud. Esimene raks saadeti kohe pikalt. Teist korda uluti natsa vähem. Arvele sain siis kui sain ta sõidukorda. Peavad olema: Tuled, Peegel (peeglid), tuututaja, suunad. Ka need ei pea olema originaal. Peaasi, et kui nokkima hakkavad siis oleks E tähist näidata. Ka sportsummutiga saab arvele, kui ta just mingi isetehtud ei ole.
Samuti ei tohi olla raam silmnähtavalt kõver või laksuga. Gondleid ei PEA olema.
Mina igatahes sain oma projekti arvele nii, et radika küljes on paisupaagiks 1kg pulberkustuti hülss. Ei kobisenudki keegi...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”