hakkab vänderdama
Minu rattal vahetati paar päeva tagasi esimene ja tagumine kumm ja voila! hakkas ka vänderdama. Vanade kummidega polnud mingit probleemi. Nüüd vänderdab kui kiirusel 30 - 60 käed lenksust kas täiesti lahti lasen või kui survet esirattale suurendan - kummardun lenksu kohale nii, et põhiraskus esirattale langeb.
Täielik müstika! Poes, kust kummid ostsin (ja kus need ka peale pandi), ei osata asjale ka mingit mõistlikku seletust anda. Kummadki rattad on uuesti maha võetud ja uuesti tasakaalustatud, kummi rõhku olen proovinud vähendada, tagaratta jooksu on pisut muudetud jne. aga miski ei aita. Kummid on Metzelerid. Täitsa jama - pane või vanad kummid alla tagasi
Edit: ja vänderdamine muutub nii suureks - tekib nagu mingi resonants, et kui lenksust uuesti kinni ei võtaks, lendaks vist siruli kogu täiega.
Täielik müstika! Poes, kust kummid ostsin (ja kus need ka peale pandi), ei osata asjale ka mingit mõistlikku seletust anda. Kummadki rattad on uuesti maha võetud ja uuesti tasakaalustatud, kummi rõhku olen proovinud vähendada, tagaratta jooksu on pisut muudetud jne. aga miski ei aita. Kummid on Metzelerid. Täitsa jama - pane või vanad kummid alla tagasi

Edit: ja vänderdamine muutub nii suureks - tekib nagu mingi resonants, et kui lenksust uuesti kinni ei võtaks, lendaks vist siruli kogu täiega.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.