Eesti filmimaailmas (OT)
Moderaator: Moded
-
Mari Öö
Teema algataja - Postitusi: 479
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Eesti filmimaailmas (OT)
antagu mulle andeks.
pole tsikliteema, aga telekat inimesed ikka vaatavad ja kinos käivad ka.
aeg-ajalt kuuleb filmides-sarjades Estonia nime või midagi muud meiega seotud. näiteks oli hiljuti Aliase sarjas Paldiskis miski paha seerum; Felicity sarjas sõid mõned üliõpilased Eesti šokolaadi ja said toidumürgituse; filmis Playing God olid miskid jõhkrad eestlastest kõrilõikajad...
kui sulle meenub veel näiteid, pane palun kirja, mis film/sari ja kuidas Eestit/eestlasi mainiti.
pole tsikliteema, aga telekat inimesed ikka vaatavad ja kinos käivad ka.
aeg-ajalt kuuleb filmides-sarjades Estonia nime või midagi muud meiega seotud. näiteks oli hiljuti Aliase sarjas Paldiskis miski paha seerum; Felicity sarjas sõid mõned üliõpilased Eesti šokolaadi ja said toidumürgituse; filmis Playing God olid miskid jõhkrad eestlastest kõrilõikajad...
kui sulle meenub veel näiteid, pane palun kirja, mis film/sari ja kuidas Eestit/eestlasi mainiti.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Olen näinud ühte USA lastefilmi (pealkirja kahjuks ei mäleta), kus poisid leidsid maaseest külmunud eelajaloolise koopamehe, kes üles sulas ja ellu ärkas. Kuna koopmees iseseisvalt hakkama ei saanud ja ingliskeelset kõnet ei mõistnud, võtsid poisid ta enda juurde elama. Vanematele seletasid, et see on uus vahetusõpilane Eestist... 
jajaa, see "vahetusõpilane eestist" on isegi kunagi muide mingi eesti telekanali pealt tulnud
esimene kord videost nähes pidin kohe tagasi kerima, et mis-mis
.
siis on veel miski vene film kus sõjavangid on kuskil kõrbes vanglas (tegevus a la peale 2. maailmasõda, film ise nii 10-15 a vana ehk). ja seal oli ikka peris eesti nimega mees mängimas, mis sest et tegu nö venemaa eestlasega. mingi somm oli seal, kes ka eestlast mängis
ja paar lätlast vist ka. igatahes 1 kes vangist põgenema pääses oli minu teada just eestlane
.
hetkel rohkem ei meenu
mumm
siis on veel miski vene film kus sõjavangid on kuskil kõrbes vanglas (tegevus a la peale 2. maailmasõda, film ise nii 10-15 a vana ehk). ja seal oli ikka peris eesti nimega mees mängimas, mis sest et tegu nö venemaa eestlasega. mingi somm oli seal, kes ka eestlast mängis
hetkel rohkem ei meenu
mumm
väike kuri mootorrattur
-
Mari Öö
Teema algataja - Postitusi: 479
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mingist ürgmehest ma kuulsin sellist juttu, et ta olla hoopis "Stonia-st". mis oli ilmne püüe viidata eestile, aga ei õnnestunud. äkki seesama?kert kirjutas:Olen näinud ühte USA lastefilmi (pealkirja kahjuks ei mäleta), kus poisid leidsid maaseest külmunud eelajaloolise koopamehe, kes üles sulas ja ellu ärkas.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
kurisookaru
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
-
Parody
Kunagi oli väga austatud seriaalis "Sopranod" ka sihuke teema, et Tony oli väga väga endast väljas, sest kuskil restos olid "Those f***ing estonians" tema meeste koosseisu vähendanud paari mehe võrra.
Uhke tunne oli kohe kui seda kohta nägin.
Tegelikult eestlased on ikka VÄGA tegijad. Lugege kasvõi üles need spordialad ja muud asjad kus Eesti on tipus (olnud).
Uhke tunne oli kohe kui seda kohta nägin.
Tegelikult eestlased on ikka VÄGA tegijad. Lugege kasvõi üles need spordialad ja muud asjad kus Eesti on tipus (olnud).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.