2006 HOOAJA LÄBISÕIT

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Mulle tuli meelde kunagi motolistis avaldatud T.Ü.R.A. (Täiesti Ühinemata Ratturite Assotsiatsioon, kui keegi ei peaks teadma) läbisõidukoefitsentide tabel. Offroadi koefitsent oli vist 10, GoldWingi oma 0.5 jne :) On kellelgi äkki ehk see tabel veel alles, päris vahva oleks korrutada ja jagada ning vaadata, kes on Tõeline Tsiklist, kes aga Mannetu Vannabiii :twisted:

Aga üldiselt arvan ma, et läbitud tsiklil kilomeetrid ei näita ega anna iseenesest ja üksiseisvana mite kui midagi.Tsiklisõidu puhul on olulised emotsioonid, mitte numbrid. Rääkigem pigem vahvatest elamustest, mitte lugegem numbreid.

Ma ausaltöelda täpselt ei tea, palju ma olen läbi sõitnud ja ei huvita kah väga. Samas aga on möödunud hooajaga seotud nii palju mõnusaid emotsioone. Näiteks (minu esimene) sügisene enduurode väljasõit, kui pidevalt sadas vihma ja kõik oli meeldivalt mudane ja libe. Või siis Põhja-Soome, kus pidid teed jagama porodega, samas võisid iga hetk kinni pidada ja teekõrvalt peoga murakaid suhu uhada. Või siis kena üheöö-telkimine Pakri poolsaare panga all kenal suveööl, kui meri oli nii tüüne...

Rääkigem ikka asjast, mitte labastest numbritest!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”