motomees vs seaduseguru:)

suits

Lugemata postitus Postitas suits »

Minu viimane kontroll jääb kuhugi varaste esimeste lubade aegu.
Mul oli "kõvatamiseks" (nagu Neeme armastab ennast väljendada) esilaternasse keeratud 135w halogeen. Ratas oli jawa 638. Muidu sõtsin lähitulega (115w), gene ei lae akut just eeskujulikult, et masin hiljem taas käima saada, sisi lülitasin õhtul koju sõites viimaseks kilomeetriks - maaneteelt üksildast kruusarada pidi pesani - sisse vaid parktule (valgustas ka kuuvalgel õhtal täitsa hästi).
kahtlane tegevus tõmbas aga ootamatult tähelepanu. Keegi keeras kohe peale mind samale teele ja täistuli selga. Üle õla vaadates (peeglid olid maha keritud - ägedam) pimestas. Panin siis lähitule sisse, et oleks mind paremini märgata. aga tühja suure kiirusega tulevad selga. Käik üles ja kiirust. 120 km/h ikka seljas. Arvasin, et vanad koolivennad teevad "ärevat laupäeva" ning sättisin vahelepidurdusega teelt õue lahkuma kui kuulsin sireeni...
Üle õla vaadates avanes väga valgusküllane vaatepilt.
Pidasin ratta õueserva ja tüübid parkisid mulle kohe sappa. Hakkasin rattalt maha ronima ja tõmbasin hargile kui juba kaks kõrval olid ja tihedalt vastu surusid - dokumendid. Kõik oli olemas, va. 125cm3 load. aga viisaka seletuse peale arvasid mehed, et veere minema..
tasub meeles pidada, et trahvi määrab seadusesilm, arvestades eelnevat kehtivat ja aegunud ajalugu...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”