Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Kasutaja avatar

Aquilaman
Tsikkel: Yamaha XVS 1300CU

Lugemata postitus Postitas Aquilaman »

Tere! Minu nimi on Villy ja Biker.ee foorumit loen juba mitu kuud. Nüüd lõpuks siis ka liitusin. Sel suvel otsustasin ellu viia oma kauaaegse unistuse ja alates 20-st juulist k.a. sõidan ringi Hyosung GV 650 Aquilaga. See ei ole siiski minu esimene tsikkel, sest kauge nõukogude aja hämaruses oli mul keskkoolis õppides nn. "jänestega jawa". Sellega sai sõitma õpitud. Nüüd selgus, et päris kõik ei olnud meelest läinud. Ostetud ratas on väga hea - on väljanägemist, on tõmmet, on kiirust, on juhtimismugavust ja kõik see kokku on üks otsatu sõidumõnu. Minust on saanud täielik "tsikklisõiduhoolik" - kolme kuuga on oma lõbuks vabadel momentidel maha sõidetud juba 7 tuhat km. Ei osanud algul arvata, et tsikkliga ringitiirutamine sellist lõbu võib pakkuda. Suur osa selles on muidugi tsikklil endal, sest vaevalt viletsa ja ebamugava riistaga väga mõnus saaks olla. Hakkas silma, et nüüd vastu talve on Hyosungi müüjad hinnad alla lasknud ja 85 tuhandega saab Aquila kätte. Aga ma ei kahetse, et ise tunduvalt kallimalt ostsin, sest selle raha olen saadud lõbu ja enesetunde paranemisega ammugi tagasi teeninud. Nii et kohtumiseni teedel ja tänavatel!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”