Täistuledega sõit, Xenon jms!!! Vol. 2
ma ei mõista miks inimesi päeval täistuledega sõitmine (sest ainult sellest saab ju antud juhul jutt käia) niimoodi häirib, et pimestab kohe hirmsasti. kui teil nii tundlikud silmad on, siis ei saa ju päikesepaistelise ilmaga üldse sõita.
kui täistulega sõitmine kasvõi ühe inimelu aitab säästa, siis on asi ennast kuhjaga ära tasunud.
näiteks suvel Seattle kandis hakkas tipptunnil silma päris palju vilkuva esitulega tsikleid, st esituli vilkus kogu aeg. esialgu oli häiriv, kuid hiljem harjusin ära ja minu arvates paistsid sellised tsiklid igal juhul palju paremini silma. soolotsikli siluett on nii kitsas, et võib liikluses väga kergesti kahe silma vahele (või a-piilari varju) jääda.
ole nähtav!
kui täistulega sõitmine kasvõi ühe inimelu aitab säästa, siis on asi ennast kuhjaga ära tasunud.
näiteks suvel Seattle kandis hakkas tipptunnil silma päris palju vilkuva esitulega tsikleid, st esituli vilkus kogu aeg. esialgu oli häiriv, kuid hiljem harjusin ära ja minu arvates paistsid sellised tsiklid igal juhul palju paremini silma. soolotsikli siluett on nii kitsas, et võib liikluses väga kergesti kahe silma vahele (või a-piilari varju) jääda.
ole nähtav!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.