sr50 ditech jätab vahele

Teema algataja
oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

oldmoped kirjutas:
Kuu aega vana post:
oltc1100 kirjutas:
aprilia sr 50 ditech´ile panen bgm racing väntvõlli(vanal väntvõllil olid variaatori poolel nuudid maas), polini speedcontrol variaatori(see annab umbes 15 km/h kiirust juurde), malossi sidurivedrud(vanad vedrud on välja veninud) ja kõige lõpuks ilusad sinised läikivad piduriheeblid(eelmised olid koledad) . aga see projekt saab käesoleva nädalaga valmis
Ertiti asjalik on veakirjelduses mainimata jätta, et sa väntvõlli vahetuse tõttu kogu mootori laiali lammutasid... muidugi, kui sul just kahte samasugust rollerit juhuslikult ei ole või sa bluffimisega ei tegele.
mis sa paed mind lolliks? kui alguses kõik töötab ja mingi aeg hakkab jukerdama siis see ei ole selle viga et ma väntvõlli vahetasin. kui oleks midagi valesti pannud siis ei oleks ma masinat töölegi saanud. ja ma olen varem ka rollereid remontinud ja väntvõlle vahetanud. kui sa nii tark oled siis ütle parem mis viga võib olla, teistes teemades võtad sa küll teravalt sõna aga minu teemas hakkad mingit jura ajama. tähendab et sa ei tea sissepritsesüsteemist midagi.

Mine “Rollerid”