Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest
Mina soovitaks GasGas osta. Ise plaanin ka kevadel 125 osta ja arvan et GasGas kõige etem. Aga stock Aprilia ja stock DT siis Dt läheb nii alt kui lõppu paremini kui Aprilia aga GasGasiga kogemust pole.
mis seal mootiris head on? edasi ta ei k2i, isegi kui tuuuuuuuuuuuuuning sumps peal on.
aprilia on igatahes parim valik! muidugi seljuhul peab arvestama piinarikka teeninduses k2imisega 6li juures
1Kw on seal sellepärast, et süsteem ei lase tühja väljaga kuulutust üles panna.
Kui nüüd tõesi kellegi tõsine ostuhuvi on siis saab minu toodud GasGasi ka proovida. Aga see eeldab muidugi paremaid ilmu kui praegu ja võiks ikka ka A1 kat taskus juba olla. Niisama kõvatada pole mõtet. Nii et jätaks selle mõtte praegu kevadesse. Aga kui tõsine huvi siis ES ja räägime asjast lähemalt:)
olen s6itnud nii uue apriliaga kui uue dt supermotoga. v6rrelda oli seal midagi raske, sest aprilia tuiskas igal kiirusel paremini edasi ja see on p2ris kindel kohe!
olen s6itnud nii uue apriliaga kui uue dt supermotoga. v6rrelda oli seal midagi raske, sest aprilia tuiskas igal kiirusel paremini edasi ja see on p2ris kindel kohe!
isiklikult omasin samuti dt'd, kuid aastanumber oli 2001. vanemad dt'd k2ivad h2sti edasi, tunduvalt paremini kui need uued mis yammu keskusest v2lja veerevad. ja see on ka p2ris kindlasti nii kohe!
aga kui ta on kohe välja sõitnud pole tal ju sissesõitu tehtud?
st oli sellel rattal sissesõit tehtud?
kas sa ei leia et see oleks liiga kallis alustuseks?
pane see 50k kõrvale, et hiljem 18 saades saad endale korraliku masina osta, sis on vaja sellist raha välja käia. isiklikult soovitan ka siis 4t masinat. 20-30k eest saad väga korraliku ja sissesõidetud(!) tsikli. 2t on ikka võrr..
ei no kui poiss tahab nii kallist siis tahab..küll kunagi ostab endale nii kallima kui ka suurema
ühesõnaga inimesed soovitavad sulle selle raha eest apriliat
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.