Täistuledega sõit, Xenon jms!!! Vol. 2
westel kirjutas:no vot....
ma saan aru kui kaherealisel teel vms sõidavad kaks autot kõrvuti ja ei lase kiiremat mööda, siis põletad korraks täistuld- kuid isiklikult sõidan vahelt läbi. (nag paljud meist)![]()
aga jah...mina ka ei tea.Ise teate mis teete
Antud juhul võibolla ongi viisakam täistuld kasutada. Ma arvan, et mõnel roolis uimerdaval mammal/papal võib sellest väike närvivapustus tekkida kui ta kylje alt bike nii 260-270ga läbi põrutab

Ise olen kaugtuld kasutanud ainult kehva nähtavuse puhul ja korra-paar ka kui oli vajadus rulli keerata(mitte oma lõbuks, vaid tõesti kiire oli). Samas siis ei saa ju vilgutamisest aru

Autojuhina täistuli kohe kindlasti segab. Ma saan aru, et kui kimamiseks läheb aga koguaeg sõites kasutada ..
Ma ei saa siiamaani küll kurta, et autojuhid mulle ette keeraks kui normaalselt sõidan. Korralikud pidurid ja kiirendus muidugi teeb sõidu tunduvalt lihtsamaks. Ega moment enam tahagi eriti sõita -- pidamist ei ole ja liiklemine tunduvalt ohtlikum.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.