nos rollerile..kas tasub?
Soomes ja Lätis pole tõesti pingid millegipärast sellisele tasemele viidud, et saaks enamvähem normaalse kaardi teha commanderile. Nagu sa juba ütlesid, siis mina ei kasuta pinki, et kaart teha.g2ngster kirjutas:Miskipärast kahtlen ka seda, kas Soomes või Lätis oleks võimalik kaherattaline sõber korralikult dünorullil ära häälestada.. Ahjaa, kas mitte kodanik Nigga ei paku powercomanderi seadmis teenust, minuteada tema dünorulli ei kausta... Küll aga teevad seda teised..
Aju progemise kohapealt arvan et asi ei ole rahas... Enamus asju on alati teadmistes ja teotahtes kinni..
Isetehtud segukellaga saavutaks tõesti ainult turvatude, et kütet väheks ei jää.. Aga mine tea, võibolla saaks isegi suhteliselt täpselt paika, kui palju vaeva näha..
Ahjaa, arvatavasti tuleb turbotamiseks leida selline kahe taktiline isend, millel karpa on silindri küljes, mitte karteri küljes... Isiklikult arvan et vähe suurem rõhk karteris võib mingil määral turbotaja väljaminekuid korraldada...
Aju progemine ei ole loomulikult keeruline kuid napib just teadmisi, millist tehnikat selleks kasutada(loe: seadmeid).
Ma eelnevat kraami ei lugenud, aga igaks juhuks mainin ära, et mina ei tegele teps mitte isetehtud segukellaga. Tegemist on parima kvaliteediga O2 anduriga ning dadaloggeriga mille järgi powercommander paika timmida. Nagu ka dragbike.ee lehel kirjas on, siis sellisel meetodil saadud PC kaart on märgatavalt erinev pingis tehtust ning vahe on sageli ka persega tuntav.
Need, kes arvavad, et teen midagi sellist mida varem tehtud pole, siis vastupidi - nö. leiutasin jalgratta ka siinsetele motomeestele ja mitte ainult. Rinkamehed on meil ka varem kasutanud samalaadset meetodit kuid väga vähe infot on liikunud ning ega keegi eriti ei taha rääkida ju kah ilmselgel põhjusel

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.