Täistuledega sõit, Xenon jms!!! Vol. 2 → Re: Täistuledega sõit!!!/Kunagi oli teemaks..../
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Re: Täistuledega sõit!!!/Kunagi oli teemaks..../
Sul sitad esituled siis. Kui ma enda kaugtule põlema panen, siis aint üks vilgutamine ongi. Korra sõitnud häda sunnil, kui lähituli läbi põles. Vahel kui ikka mõni oinas täistuledega näkku tuleb ja vahepeal ikka enam kottigi ei näe siis tekkib tahtmine talle juba ise ette keerata ja siis viiskakalt vabandada, et uih ei näinud, kaugtuled pimestasid.IvarSiim kirjutas:Kunagi oli teemaks, et ka päeval sõita täistuledega, et rattur paremini märgatav oleks, aga ei tea, kas üritajaid oli ja kuidas reageeriti?
Ise ma olen mitu päeva juba niimoodi sõitnud/ siis et põhituli ja lisatuled põlevad/ ja olen jälginud ayutojuhtide reageeringuid, kuid mitte kordagi pole tuledega märku antud, et mul täistuled ees on.
LE st ma ei räägi!
Ivar Siim

Üritaks ikka sõita LE piires ja mitte kehtestada omi reegleid. On ka selliseid riike. Egiptus - ei tea miks, aga kõik sõidavad ilma tuledeta ka pimedas. Kui pimedas keegi vastu tuleb, siis vilgutatakse. Valges käib pidev signaalitamine. Korea - kõik kasutavad tulesid kuidas juhtub, kas pidevalt kaugtuled peal või mida iganes.
Jääks siis meie ikkagi Euroopaasse ja sõidaks päeval lähituledega ja öösel kaug-/lähituledega.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.