Mootorratta tehnoülevaatus
Päris krõbedalt ütlesid siis talle (Y) bullseye.Tarts kirjutas:Tundub, et Pirni tänava kärbsed on kõige mõistlikumad!
Käisin minagi kevadel Vulcanile ülevaatust tegemas. Sattusin Kadaka autoturu juures ÜV punkti ja seal siis miskid neli leivaraiskajat olid aega surnuks löömas kui ma ukse ette sõitsin. Astusin tuppa ja küsisin, et kas teevad rattale ülevaatuse. Tulid kõik koos välja ratast vaatama ja üks ütles, et pane käima, lähen proovima. Küsisin vastu, et kas ta teeb nalja minuga? Et kohe niimoodi mõtlebki, et annan talle oma ratta proovimiseks? Ta kostis, et ega teistmoodi ju ülevaatust teha saa - ikka vaja ju proovisõit teha. Vastasin talle, et olen ameti poolest günekoloog ja arvan, et ta naisele näiteks tervise tõendi väljastamiseks ma ilmselt siiski ei pea ta naist põrutama või mis? Sai sinder pahaseks selle peale ja vedas kopsud õhku täis ning kukkus kriiskama kui laadanaine. Jäänudki mul muud üle kui ratas käima panna, et seda tehasevilet summutada ning sõitsin Pirni tänavale. Sealne tegelane tegi tiiru ümber ratta, kiitis läikivaid osi, lasi pidurdada esi ja tagarattaga ning tulesi vilgutada ja oligi kõik.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.