Roller talvel
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Roller talvel
Kas te oma rolleritega talvel ka ringi kimate (äkki on olemas mingeid naelkumme või midagi sarnast)?
Või seisavad garaazis uut hooaega ootamas?
Või seisavad garaazis uut hooaega ootamas?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Minu oma loogikaga järeldan,et mootori kottilaskmise oht puudutab rohkem sundõhkjahutusega võrre...et kui kuskil hanges mõllates selle jahutuse tiiviku lund/jääd täis tõmbab?Vesijahutuse puhul küll probleemi ei näe...külma,ja veelparem kergelt niiske ilmaga peakski justkui paremini lippama ja õhuvool paremini jahutama...või?
Omal on analoogne kogemus jääraja sõidust,turbomootoriga autol pressis (läbi kahe radika) elektrilise ventika lund täis,mis sooja radika ja külma tuule vaheldumise peale seal üsna siva jääks muutus!!!Elektriline ventikas kärsas muidugi sisse ja kuna kapotialuse jahutus oli praktiliselt kadunud lume ummistustest,siis võis vile pealt suicule tuld võtta...asi oli päevavalges silmnähtavalt hõõguvpunane,nagu sulamise äärel
Aga ok,rääkides talvesõidu juttu,kas kellelgi on konkreetselt kokkupuudet ka tänapäeva rolleri talverehvidega?
Ma ei räägi siin piikidest ega kettidest,kuna mul vaja ilmselt igapäevaselt ja igal pool siin esimese lume ajal kulgeda veel...siin internetis vaikselt eeltööd tehes on silma jäänud,et fritsude Heidenau rehvil miskine "snowtex" seeria lausa olemas,mida ka üle ebay edukalt tellida saaks...keegi oskab midagi tarka kosta,eriti huvitab need "K62" ja "K66" Snowtex,nendel ikka nagu täitsa lamellid sees kohe...?
paremat pilti/juttu kahjuks ei leidnud:
http://www.reifenwerk-heidenau.de/snowtex.php
siin puulehtede ja suurema vihmagagi pidanud juba paar korda ekstreemolukoras jala maha panema...kui esiratas lohasse ja alt ära kipub minema...ei tahaks mõeldagi,mis veel lumelögaga saama hakkab,kuskil jäärajal on jah poogen külg maha panna,aga kui linnaliikluses veel keegi taganttulija üle kah veel rullib,siis vist eriti lõbus pole
Omal on analoogne kogemus jääraja sõidust,turbomootoriga autol pressis (läbi kahe radika) elektrilise ventika lund täis,mis sooja radika ja külma tuule vaheldumise peale seal üsna siva jääks muutus!!!Elektriline ventikas kärsas muidugi sisse ja kuna kapotialuse jahutus oli praktiliselt kadunud lume ummistustest,siis võis vile pealt suicule tuld võtta...asi oli päevavalges silmnähtavalt hõõguvpunane,nagu sulamise äärel

Aga ok,rääkides talvesõidu juttu,kas kellelgi on konkreetselt kokkupuudet ka tänapäeva rolleri talverehvidega?
Ma ei räägi siin piikidest ega kettidest,kuna mul vaja ilmselt igapäevaselt ja igal pool siin esimese lume ajal kulgeda veel...siin internetis vaikselt eeltööd tehes on silma jäänud,et fritsude Heidenau rehvil miskine "snowtex" seeria lausa olemas,mida ka üle ebay edukalt tellida saaks...keegi oskab midagi tarka kosta,eriti huvitab need "K62" ja "K66" Snowtex,nendel ikka nagu täitsa lamellid sees kohe...?
paremat pilti/juttu kahjuks ei leidnud:
http://www.reifenwerk-heidenau.de/snowtex.php
siin puulehtede ja suurema vihmagagi pidanud juba paar korda ekstreemolukoras jala maha panema...kui esiratas lohasse ja alt ära kipub minema...ei tahaks mõeldagi,mis veel lumelögaga saama hakkab,kuskil jäärajal on jah poogen külg maha panna,aga kui linnaliikluses veel keegi taganttulija üle kah veel rullib,siis vist eriti lõbus pole

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks 

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Jahh, eks ta õige ole. Kas just tiiviku, aga õhu sissevõtuava ribid võib küllLoadära kirjutas:Minu oma loogikaga järeldan,et mootori kottilaskmise oht puudutab rohkem sundõhkjahutusega võrre...et kui kuskil hanges mõllates selle jahutuse tiiviku lund/jääd täis tõmbab?
"snowtex" seeria lausa olemas,mida ka üle ebay edukalt tellida saaks...keegi oskab midagi tarka kosta,eriti huvitab need "K62" ja "K66" Snowtex,nendel ikka nagu täitsa lamellid sees kohe...?
kinni kittida ja siis pole lood kiita, kui see märkamata jääb...
Peaks läbi saama ka ilma e-bay-ta ma arvan. Eestis Heidenau edasimüüjaid on. Eks saaksid ka endale sobiliku tellitud. Streetmoto müüb ka eespol nimetatud rehve.
Siin: http://www.starco.ee/Hinnakirjad/Motoroller.htm iseenesest ´snowtex´ nimistus olemas. Küll ainult 10´- 13´velgedele. Usun, et sobiva saab tellida.
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Mul Peug Looxoril jah selline suht totakas mõõt:80/80 R16 ees ja 100/70 R16 taga...
Kahjuks kohapealt (veelvähem kasutatud!) sellist Eestis küll kuskilt ei leia..ja kui niikuinii tellimiseks läheb,siis saan vast ikka ikka ise hakkama,sest vadates hinnavahet...brrr
Ebay kaudu viisid jäljed sinna:
reifenshop
Seal siis minu mõõtu Heidenau talvekad olemas,esirehv 35€ ja tagarehv 49€...
Et kui Starco lehel juba 13" "snowtex" 1300+ raha maksab,siis ei taha teada,mida nad 16" eest küsivad
Ilmselt saan ise tellides 2rehvi koos saatmisega odavamalt kui siit ostes üks maksaks...kahju ainult,et neil ühtegi mõõtu "snowtexi" kohal pole,oleks kange soov ikka oma käega katsuda ennem tellimist!
Kahjuks kohapealt (veelvähem kasutatud!) sellist Eestis küll kuskilt ei leia..ja kui niikuinii tellimiseks läheb,siis saan vast ikka ikka ise hakkama,sest vadates hinnavahet...brrr

Ebay kaudu viisid jäljed sinna:
reifenshop
Seal siis minu mõõtu Heidenau talvekad olemas,esirehv 35€ ja tagarehv 49€...
Et kui Starco lehel juba 13" "snowtex" 1300+ raha maksab,siis ei taha teada,mida nad 16" eest küsivad

Ilmselt saan ise tellides 2rehvi koos saatmisega odavamalt kui siit ostes üks maksaks...kahju ainult,et neil ühtegi mõõtu "snowtexi" kohal pole,oleks kange soov ikka oma käega katsuda ennem tellimist!
Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks 

-
Teema algataja
-
- Tsikkel: -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.