M: Millist valida naked bikedest
Kommenteerin ka kui tohibtsiklonaut kirjutas:Täiesti erapooletuna pakuks huvitavate pillide alt veel bmw R11xxR või R850R. R1100R hinnad on madalad Saksamaal, maitsekalt tuunides saab ikka tõsiselt originaalse naked isendi, sest olgem ausad, lapikul boksermootoril on omaette disaini aura, mida ükski teine konfiguratsioon jäljendada ei suudakotkas1000 kirjutas:Olgu öeldud, et olen 186cm ja 115kg.
äkki kellegil mingi muu huvitav relv välja pakkuda?![]()
Eelis: bemmile iseloomulikult mugav, ta on ilmselt naked'itest kõige "touringum" pill: ruumikas, kardaanivedu, telelever, hea alt vääne ja madalaim raskuskese, mis teeb ühe suure ratta tegelt õhk-kergeks kiiretes kurvides ja linnaliikluses.
Siin üks hea raskuskeskme võrdlus, lapik twin vs ridaneli:
![]()

Ma olen mõlema pildil oleva rattaga sõitnud, ühega natuke ja viimasega üsna palju.. Tsiklonaut see sinine triip seal on petlik, seal triibu peal on mitmeid päris tuntavalt kaalu omavaid asju: ABS, bemmile omaselt tavalisest suurem aku, genekas jne. Ei saa mainimata jätta, et Hornetil on viimased allpool sinist triipu.. Kuna bemm on ka tunduvalt raskem, siis sõiduomadusteski annab see tunda. Üks mis mulle veel BMW puhul ei istunud oli integral ABS, -võibolla ka asi tahab lihtsalt harjumist. Väljendus see siis selles et pidurdan (tõmban heeblit), "ei toimu midagi", tõmban veel natuke, "krt, kas ei võtagi!?!?", tõmban veel, siis täiesti "kännu taga".
Kuskil testis öeldi küll ühe uuema bemmi ratta kohta, et "pidurid teevad sõidu liigagi põnevaks.."

Imho R850R unustage ära kui nii kolged olete, see ratas pole suur.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.